Fallout: New Vegas blir større

De tre nye ekstrapakkene er endelig offisielle.

Bethesda Softworks gjorde stor suksess med nedlastbare ekstrapakker til sitt storspill Fallout 3. Rollespillet fikk hele fem omfattende utvidelser til slutt, og det endelige produktet var adskillig større enn det allerede omfattende originalspillet. Derfor valgte de å utgi det på nytt, med alle ekstrapakker, under navnet Fallout 3: Game of The Year Edition.

Nå har Bethesda kun utgiveransvaret for Fallout: New Vegas, selve utviklingsjobben stod Obsidian Entertainment for. Det har likevel ikke hindret også dette spillet fra å få en rekke varierte utvidelser. Vi har allerede sett den western-inspirerte Dead Money, og nå er det offisielt at det blir minst tre til.

Fallout-serien byr på ren og skjær galskap.

Den første av dem bærer navnet Honest Hearts. Her trasker du rundt i Zion National Park i den sentralamerikanske staten Utah. Stammekrigere dominerer miljøet, og du skal få anledning til å bestemme deres skjebne. Dette står i sterk kontrast til «Old World Blues», som setter deg i rollen til en medisinsk prøvekanin i et forskningskompleks.

Lonesome Road er den siste av de tre, og ment å nøste opp i alle trådene rundt din rolle som kurer fra hovedhistorien. Her mottar du oppdrag fra mystiske Courier Six, også kalt Ulysses. Han lover deg svar på spørsmålene dine om du kan løse oppdraget ingen noensinne har vendt tilbake fra.

Utvidelsene skal utgis i nevnte rekkefølge, og Honest Hearts blir å se til Xbox 360 og PC den 17. mai. PlayStation 3-eiere må vente til dagen etter. Videre så vil de to andre ekstrapakkene komme henholdsvis i juni og juli. Hver utvidelse skal angivelig koste mellom 70 og 80 kroner, tilsvarende 800 Microsoft Points for Xbox 360-eiere.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden