Far Cry 3 er ferdig

Snart braker det løs i tropene.

Ubisoft har via Twitter annonsert at det kommende førstepersons skytespillet Far Cry 3 er ferdigutviklet. Dermed ligger alt til rette for at det skal havne i butikkhyllene som planlagt, 29. november i Europa. Britene får det 30. november, mens amerikanerne for en gangs skyld må vente litt, og får det 4. desember.

Som sine forgjengere fokuserer Far Cry 3 på å gi deg åpne spillområder med mye frihet. Handlingen er imidlertid helt ny, og det samme er figurene og miljøene i spillet. Spillet følger en turist som er så uheldig å strande på ei tropisk øygruppe overtatt av en gjeng galninger, og nå må han forsøke å finne sin savnede kjæreste. Dessverre er det snakk om å drepe eller bli drept i de vakre tropemiljøene, og leteaksjonen etter kjæresten utvikler seg til å bli en blodig krig mot de militante skurkene.

Spillet kommer til Xbox 360, PS3 og PC. For en gangs skyld kommer alle versjonene samtidig, noe som ikke er noen selvfølgelighet med Ubisoft.

Far Cry 3 er den andre store oppfølgeren fra Ubisoft denne høsten. Assassin's Creed 3 ble lansert 31. oktober, og har blitt en stor suksess både hos anmeldere og spillkjøpere. Ubisoft estimerer at spillet passerte 3.5 millioner solgte kopier i løpet av den første uken det var i salg. I vår anmeldelse fikk spillet gode skussmål.

Les også: Sniktitt: Far Cry 3
Les også: Anmeldelse: Far Cry 2

Siste fra forsiden