Far Cry 4 vil fokusere på flerspiller og ekstrainnhold

Ubisoft ønsker å holde på spillerne lengst mulig.

Ubisoft

Med tanke på den store suksessen Ubisoft hadde med skytespillet Far Cry 3 kom det ikke som en stor overraskelse at selskapet er godt i gang med oppfølgeren Far Cry 4, men gledelig for fansen er det jo likevel.

I pressemeldingen som Ubisoft sendte ut torsdag kom det frem at spillet skal lanseres 20. november, til PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One og Windows, men utover det var selskapet heller sparsomme med opplysningene.

Nettstedet GameSpot har imidlertid allerede snappet opp litt mer informasjon om det kommende skytespillet.

Storsatsing på ekstrainnhold

De nye opplysningene dukket opp i en tale som Ubisoft-toppsjefen Yves Guillemot holdt i forbindelse med fremleggingen av de økonomiske resultatene nylig. Ifølge Guillemot skal Far Cry fokusere mye mer på flerspiller enn forgjengeren.

Selv om han ikke gikk i detalj om hva dette innebærer rent konkret, indikerte Ubisoft-sjefen at dette fokuset er en del av selskapets økende satsing på nedlastbart ekstrainnhold, som igjen skal bidra til å holde på spillerne.

– Vi jobber med å utgi spill som kan spilles over lengre tid. Dette vil gjøre at vi kan basere oss mer på salg av innholdspakker for de spillene. Vi vil ikke bare selge flere spill, vi vil selge mer innhold, sa Guillemot.

Han peker på at flere andre selskapet har gjort nettopp dette med stor suksess, men uten å nevne spesifikke navn. Å selge ekstra innhold til spill er imidlertid blitt ganske vanlig, for eksempel i form av de såkalte sesongspassene. Nå ser det altså ut til at Ubisoft også vil kaste seg på trenden for alvor.

Ubisofts kommende Watch Dogs får også mye ekstrainnhold: Dette er hva sesongpass-kjøperne får tilgang til »

Siste fra forsiden