Får vi L.A. Noire 2?

De første hintene om en mulig oppfølger er ute.

I forrige uke kunne Team Bondi og Rockstar endelig slippe L.A. Noire til massene verden over. Her på Gamer.no var vi ganske fornøyd med spillet, selv om det ikke nådde helt til topps på karakterskalen.

Hode, skulder, kne og tå.

– Jeg vil ha mer av det samme i fremtiden, men det er ingen tvil om at Rockstar og eventuelt Team Bondi har litt å jobbe med før en mulig oppfølger, skrev jeg i min anmeldelse.

Nå har australske Team Bondi begynt å prate om nettopp en oppfølger. Brendan McNamara sier at et L.A. Noire 2 ikke vil ta så mye som fem år å lage, og at man jobber med å få MotionScan-teknologien til å fange opp mer enn ansiktsbevegelser.

– Vi lagde massevis av verktøy for L.A. Noire, så jeg tror deler av utviklingen vil bli kortere. Vi har også startet prosessen med å fange opp bevegelsene til hele kroppen til skuespillerne. Vi kan overføre det direkte til spillet, noe som blir helt fantastisk, sier McNamara til GamerLive.tv.

En av de grafiske styrkene til L.A. Noire er nemlig de troverdige ansiktsbevegelsene under dialoger, men de er ikke alltid helt synkronisert med kroppen. Det kan altså endre seg til en eventuell oppfølger.

Verken Team Bondi eller Rockstar har offisielt bekreftet at L.A. Noire 2 er på vei, og man må nok ha ganske solide salg for at et nytt spill i serien skal bli en realitet.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden