Fargerikt bilspill inspirert av arkadeklassikerne

The 90's Arcade Racer har hatt suksess på Kickstarter.

The 90's Arcade Racer er et fargesprakende bilspill laget i samme stil som nittitallets arkadebilspill fra Sega og andre populære arkadespillfabrikanter. Inspirasjonskilden er titler som Daytona USA, Virtua Racing og Indy 500.

Spillet byr på tre ulike bilklasser. Du får superbiler, standardbiler og formelbiler. For de første to biltypene er drifting en viktig del av kjøremodellen. Når du kjører med formelbil handler det hele mer om veigrep.

I tillegg får vi tre baner, som alle kan kjøres i begge retninger. Som i arkadeklassikerne kan du kjøre mot klokka eller datastyrte motspillere, og spillet har også en mesterskapsmodus for hver bil. Lokal flerspiller støttes også.

Suksess på Kickstarter

Den siste måneden har spillet hatt en Kickstarter-kampanje gående, hvor det ikke bare har tiltrukket seg nok backere til å nå budsjettmålet, men også fått interesse fra den amerikanske konsollspillutgiveren Nicalis.

Resultatet er at spillets allerede annonserte versjoner for Windows, OSX og Linux får følge av versjoner for iOS, Android og Wii U. Nicalis vil også være med å hjelpe med selve utviklingen av spillet, for å sikre at det når målene spillskaper Antonis Pelekanos har satt seg.

Det er fortsatt fire dager igjen av spillets folkefinansieringskampanje. Per nå har utviklerne samlet inn litt over 110 000 kroner. Det kan være et poeng å legge merke til at dette er en britisk Kickstarter-kampanje, og at den derfor bruker pund og ikke dollar. Du kan se Kickstarter-videoen under artikkelen.

Les også: Anmeldelse: Rush Rush Rally Racing
Les også: Anmeldelse: Sega Rally

Siste fra forsiden