Fargerikt fantasy-eventyr i desember

Oppfølgeren til The Book of Unwritten Tales er rett rundt hjørnet.

Ifjor på denne tiden dukket eventyrspillet The Book of Unwritten Tales opp på engelsk, lenge etter sin opprinnelige lansering i Tyskland. Men det viste seg å være vel verd ventetiden, takket være en massevis av overraskende god humor, underholdende gåter og flott presentasjon. Nå er oppfølgeren klar for det internasjonale markedet.

Nordic Games har annonsert at de vil lansere The Critter Chronicles den 5. desember i år, på diverse digitale distribusjonskanaler inkludert Steam. Spillet kommer til alle de tre populære operativsystemene på markedet i dag, så enten du sitter med Linux, OSX eller Windows kan du se frem til å prøve det fargerike pek-og-klikk-eventyret.

The Critter Chronicles foregår før handlingen i The Book of Unwritten Tales, og her får vi historien om hvordan Nate Bonnett traff sin hårete kamerat, Critter. Du får spille som både Nate og Critter, og kan hoppe fritt mellom dem underveis i spillet.

Totalt loves vi 10-12 timer med spilling, og om du er en erfaren eventyrer kan du velge å spille på en mer utfordrende vanskelighetsgrad, og dermed få flere og vanskeligere nøtter.

I forhold til originalspillet loves vi bedre animasjoner, blant annet for figurenes ansikter.

Utviklerne i tyske King Art jobber også med flere andre prosjekter. De har blant annet et ikke-annonsert pek-og-klikk-eventyr på vei, samt et strategispill og det tidligere annonserte politi-og-røver-eventyret The Raven.

Les også: Disse nye indiespillene bør du prøve
Les også: Pek og klikk med Fester Mudd

Siste fra forsiden