FEATURE: Vi kårer de beste og mest skuffende spillene i 2016

Feature Spillåret 2016

(Bilde: Montasje, Gamer.no)

Vi kårer de beste og mest skuffende spillene i 2016

Sjekk hvilke spill redaksjonen rangerer høyest i ni kategorier.

På tampen av året vil vi i Gamer.no kåre årets beste spill. Skillet mellom såkalte «storspill» og «indie-spill» blir stadig mindre relevant, og vi ser dette ganske tydelig i årets kåring. Selv om noen spill går igjen i de 9 kategoriene våre, var vi faktisk innom nesten 90 forskjellige titler i løpet av avstemmingen. 

De siste årene har årskåringene holdt seg trofaste til et format som vi først spikret i 2011. Målet har alltid først og fremst vært å representere opplevelsene vi har hatt gjennom det lange spillåret. Likevel snuser vi på noen endringer i systemet til neste år – følg med om 365 dager. 

I morgen går vi mer personlig til verks. Skribentenes personlige favoritter fra året har blitt en tradisjon, og også i år får du lese hva enkeltskribenter har fått mest ut av i 2016. Det er der skribentene får utløp for sine egne opplevelser, med spill av både kjent og mer ukjent art. Den listen legger vi altså ut 29. desember.

Vi er også interesserte i å høre hvilke spill dere lesere setter høyest fra året som har vært. Vi begynner avstemmingen over nyttår, så du har fremdeles litt tid til å gruble på dine favoritter. 

Her er den fullstendige listen over årets kategorier:

Vi begynner kåringen den gjeveste kategorien:

Beste enspilleropplevelse

 1. Inside

  Utgitt til Xbox OnePlayStation 4, Windows

  Det var mange mennesker, også i redaksjonen til Gamer.no, som ventet i spenning på hva de danske utviklerne i Playdead holdt på med etter debutspillet Limbo. Det kritikerroste spillet gav spillerne en unik og spesiell opplevelse.

  Inside gjør, i likhet med Limbo, veldig mye ut av veldig lite. Playdead forteller ingenting direkte. Det er ingen dialog i spillet, og heller ingen tekst. Du får ingen forklaringer på hva som skjer, hvor du er, hvem du er og hvorfor du kjemper deg gjennom den ene hindringen etter den andre. Gjennom de drøyt fire timene spillet beveger man seg igjennom den ene skjermbildeverdige plassen etter den andre, der den gjenkjennelige visuelle stilen og lyssettingen hele tiden imponerer.

  Playdead øker og minsker intensiteten og spenningen på en mesterlig måte med små, utrolig virkningsfulle effekter gjennom hele spillet. Den siste halvtimen av spillet byr på en av de særeste, og samtidig mest unike og intense spillopplevelsene fra 2016. Det er rett og slett et fantastisk bra spill, der det ikke er de ulike spillmekanikkene i enkeltdelene av spillet som imponerer, men måten det hele sys sammen på. Det tok Playdead seks år med utvikling å lage det fire timer lange spillet, og det merkes hele veien.

 2. Uncharted 4: A Thief's End 

  Utgitt på PlayStation 4.

  Naughty Dogs første spill etter braksuksessen The Last of Us medførte selvsagt svært høye forventninger. I årevis gikk det rykter om både det ene og det andre som skjedde internt i studioet, en del stemmeskuespillere ble skiftet ut, og Uncharted-skaperen Amy Hennig forlot Naughty Dog i 2014.

  Siden da ble det The Last of Us-sjefene Neil Druckman og Bruce Straley som styrte skuta, som trygd kom i havn i mai 2016. Og for en praktfull skute det var.

  Flere her i redaksjonen mener dette er det beste Uncharted-spillet, og sier oss svært fornøyde med pakken. De slående vakre omgivelsene, den Hollywood-aktige action-musikken og de stadig like elskbare figurene på jakt etter en tapt sjørøverskatt viser oss et Naughty Dog som er i storform på PlayStation 4.

  Måten Elena og Drake stopper opp på for å diskutere forholdet sitt midt i en spillbar seksjon gjør spenningen veldig ekte i siste akt av spillet. Dynamikken mellom Nolan North og Troy Baker som brødre overbeviser, og skurkene er sterke og farlige og for det meste likanes.

  Både spillmekanisk og narrativt er mye veldig likt de tidligere spillene, men noen forbedringer og videreutviklinger sørget for at Drake-svanesangen føltes som et friskt pust, uten at det gikk for langt unna Uncharted-kjernen.

 3. Final Fantasy XV

  Utgitt på Xbox One og PlayStation 4.

  De fleste har nok fått med seg at Square Enix' nyeste epos tok 10 år å lage – fra å være sidespillet Final Fantasy Versus XIII til å bli opphøyet til et fullverdig innslag i hovedserien. Men til tross for den rotete utviklingshistorien har Final Fantasy XV har blitt et av de mest interessante sandkassespillene i år. 

  Det besynderlige med Final Fantasy XV er hvor ambisiøst det er. Detaljrikdommen, den unike verdenen og mytologien er med på å sørge for at spillet skiller seg fra mengden. Ikke minst er roadtrippen til de fire blodsbrødrene Noctis, Gladios, Ignis og Prompto en drivende faktor som overraskende nok engasjerer – med sine små dialogsekvenser og bakhistorier knytter du bånd til firspannet nesten uten å merke det. 

  Til tider truer spillet med å knele under sin egen vekt av innhold, og fokuset svinner litt hen, og som med alle sandkassespill er det deler av opplevelsen som ikke har fått like mye kjærlighet som resten. Likevel er det vanskelig å nekte for at Square Enix har greid å snøre sammen et spill som ligner få andre‚ med en egenart, detaljrikdom og stil som kun Final Fantasy kan stille med. 

Beste konkurranseopplevelse

 1. Overwatch

  Utgitt på WindowsPlayStation 4 og Xbox One.

  Det blir som regel gull når Blizzard lager spill, og jaggu klarte de det ikke i år igjen. Overwatch er det første spillet på nesten 20 år som ikke tilhører enten Diablo-, StarCraft- eller Warcraft-serien. Dette er i tillegg Blizzards første skytespill, men amerikanerne har peiling på hvordan å lage engasjerende konkurransedrevne opplevelser.

  Med en dæsj Team Fortress 2, og en klype MOBA har Blizzard skapt et monster av et spill som har tiltrukket seg mer enn 20 millioner spillere som kjemper i intensive og actionfylte kamper. Det hurtige tempoet i kampene, og den relativt korte lengden på hver kamp gjør at det er fort gjort å bli oppslukt og det er nok flere enn bare oss som har vært litt trøtte på jobb og skole som følge av Overwatch-spilling ut i de sene kveldstimer.

  De varierte mekanikkene og den gode balansen i spillet gjør Overwatch til årets beste konkurranseopplevelse. Kampene er morsomme, kjappe og blir fort mange. Det er gøy å bytte helter for å få overtaket på den irriterende skarpskytteren som har plaget deg hele kampen, og følelsen av å vinne i Overwatch er det lite som topper dette året.

 2. Titanfall 2

  Utgitt på PlayStation 4, Windows og Xbox One.

  I en spillhøst dominert av skytespill fra alle kanter, slet Titanfall 2 med å holde tritt på salgsfronten. Activisions alltid populære/forhatte traver, Call of Duty, dukket som vanlig opp, mens EA utforsket første verdenskrig med Battlefield 1.

  Det hindret ikke Titanfall 2 fra å bli elsket, både blant kritikerkorpset og en trofast spillerbase. Som med forgjengeren handler det hele om å bevege seg både vertikalt og horisontalt gjennom kart, fylt av både spillerstyrte og AI-kontrollerte fiender.

  Robotkampene føles viktigere enn tidligere, og skytefølelsen har fått en ny tyngde. Det meste har egentlig blitt finpusset ytterligere fra forgjengeren. Alt i alt har Respawn Entertainment sørget for å bygge videre på det gode grunnlaget, men med endringer som føles betydelige.

  Flere modi, nye måter å bykse rundt på kartet på, og et større utvalg av robot-titaner å velge i sørger for en mer dynamisk spillopplevelse enn det Titanfall kunne by på. 

  Med nye mekanikker og et tempo som skiller seg ut i mengden, maktet Titanfall 2 å by på en av de mest interessante konkurranseopplevelsene i år.

 3. Battlefield 1

  Utgitt på PlayStation 4, Xbox One og Windows.

  Etter tre skuffende innslag i serien, kom Battlefield 1 som et frisk pust. Ikke bare er settingen for spillet unik og autentisk, men DICE har klart å luke bort mange av problemene som de nylige spillene har hatt. Et godt konkurransespill må ha en solid nettkode, som endelig er på plass med Battlefield 1. Vi ble særdeles fort lei av å dø av skudd fra personer rundt et hjørne i Battlefield 4 og Battlefield: Hardline.

  Kampmekanikkene er bedre balansert enn på lenge, og utvikleren jobber kontinuerlig med å tilpasse spillet til tilbakemeldingene våre.

  Enten en kjemper i skyttergravene med «Support»-klassens maskingevær, de utrolig tilfredsstillende skarpskytterriflene til «Scout», de halvautomatiske riflene til «Medic»-klassen eller maskinpistolene til «Assault», er en ting sikkert: Du vil få en intens og givende opplevelse. Flerspillermodusen kjennes endelig ut som den burde gjøre, og er den beste fra DICE på mange år. Det er utrolig hvor fort tiden går med en vennegjeng i samme «Squad», spesielt hvis en spiller koordinert. Dessverre har ikke spillet fått like mye oppmerksomhet av proffscenen som utvikleren hadde ønsket, men Battlefield 1 har hatt noen turneringer her og der.

  For de som trenger motivasjon for å komme seg tilbake på slagmarken, ble det nylig annonsert en utvidelse, They Shall Not Pass, som lanseres mars 2017. Vi gleder oss.

Beste samarbeidsopplevelse

  1. Overwatch

   Utgitt på WindowsPlayStation 4 og Xbox One.

   I like stor grad som konkurransen, er samarbeid sentralt i Overwatch. De forskjellige klassene og heltenes egenskaper og angrep kan kombineres på mange måter, og det er lite som er så deilig som en seier som følge av godt samarbeid og koordinerte «ultimates» i Overwatch. Det er like gøy å være den som legger til rette for et heftig rakettregn ved å samle hele motstanderlaget i et sort hull som Zarya, eller om man er den som spruter raketter i de skrekkslagne fjesene til motstanderne.

   Det er mange måter å bidra til laget i Overwatch. Enten du spiller Widowmaker og rydder unna fiender med velplasserte skudd midt i planeten, beskytter laget ditt fra motstanderens ild med skjoldet til Reinhardt, eller gjenoppliver falne lagkamerater som Mercy. Samtlige av de varierte, MOBA-inspirerte heltene i Overwatch er morsomme å spille, og fordi de er så varierte skal det være mulig for alle å finne en helt de liker og som de kan bidra til lagets seier med.

   Det er selvsagt ødeleggende når man havner på lag med folk som nekter å samarbeide (vi ser på dere Hanzo-spillere), men når laget klarer å enes om en strategi og alle utfyller sine roller på en tilfredsstillende måte er det ikke noe spill som slår Overwatch i år.

  2. Gears of War 4

   Utgitt på Xbox One og Windows.

   De siste årene har spillbransjen gått en litt lei vei for de som synes det er stas med flerspilleropplevelser. Joda, på konkurransefronten er landskapet bedre enn noensinne, men spill som man kan nyte sammen i sofaen med skjermen delt i to har det blitt færre og færre av.

   Da er det supert at Gears of War 4 fortsetter seriens tradisjon med å by på sofakos for to spillere, der man kan snuble seg gjennom kampanjedelen sammen – faktisk på tvers av PC og Xbox One om man ønsker det. I tillegg kan man plaffe ned fiender i den alltid tilstedeværende Horde-modusen, da med opp til fire samarbeidspartnere. 

   Selv om spillet ikke gjør noe revolusjonerende nytt, men heller velger å finjustere eksisterende mekanikker, er det fremdeles gøy å hoppe inn i actioneventyret og bare ta innover seg spetakkelet, og desto mer morsomt med en venn ved din side.

   The Coalition har med Gears of War 4 bygget et eventyr som står seg side om side med forgjengerne, og som blir desto bedre om man deler opplevelsen med en venn.

  3. Pokémon Go

   Utgitt på iOS og Android.

   Pokémon Go slo alle rekorder. Gamle som unge strømmet ut i gatene for å fange monstre. Jo visst kunne man bli en del av et lag og konkurrere om gyms, men det var ikke dette som gjorde Pokémon Go til en av årets beste samarbeidsopplevelser.

   Pokémon Go brakte folk sammen. Vi snakket om spillet, dro ut sammen for å jakte på nye monstre, sammenlignet resultater, hjalp våre venner (og fikk hjelp), delte tips om hvor man kunne finne nye Pokémon til samlingen

   Best av alt: vi traff nye mennesker som delte den samme entusiasmen. Hvis to personer sto og fiklet med mobiltelefonen sin, tilsynelatende oppslukt av hva som skjedde på den lille skjermen, var sjansen stor for at de var der i samme ærend. Et lite smil, et høflig nikk, en måte å bekrefte at man delte formål, mens resten av verden raste forbi. Unge samlet seg i store flokker som trålet gatene etter monstrene de manglet, eldre spillere mimret tilbake til en tid før Internett hvor de mest ivrige stimet sammen i skolegården og utvekslet erfaringer og la taktikker sammen for å slå spillene de spilte.

   Pokémon Go brakte folk sammen igjen, i en tid hvor spillopplevelsen i stadig større grad er flyttet over på Internett. Kanskje det er på dette området at fremtidens spill har sitt største potensial.Bli med over på neste side for å se hvilke spill som skuffet oss, spillene vi synes hadde den mest originale idéen, og spillene som bergtok oss med sitt visuelle design.

Likte du artikkelen? Vil du ha mer norsk spilljournalistikk?
Støtt Gamer.no med 39 kroner i måneden slik at vi kan fortsette å lage mer unikt gratisinnhold

Overwatch PS4

Titanfall 2 PS4

Manual Samuel XOne

Pokémon GO iPhone

Steep Windows

Inside PS4

No Man's Sky PS4

Battlefield 1 PS4

Superhot Mac

Superhot Windows

Superhot Linux

Uncharted 4: A Thief's End PS4

Final Fantasy XV PS4

Titanfall 2 XOne

Doom PS4

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine

Doom Windows

Battlefield 1 XOne

Doom XOne

Inside Windows

No Man's Sky Windows

The Witness XOne

Superhot XOne

The Witness PS4

Firewatch Linux

Overwatch XOne

Firewatch Mac

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine XOne

Firewatch Windows

Titanfall 2 Windows

Final Fantasy XV XOne

Firewatch PS4

Overwatch Windows

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine

Manual Samuel Windows

Battlefield 1 Windows

Gears of War 4 XOne

Steep PS4

Hitman PS4

Steep XOne

Hitman Windows

Inside XOne

Hitman XOne

Firewatch XOne

Star Fox Zero Wii U

Gears of War 4 Windows

Pokémon GO Android

Manual Samuel PS4

The Witness Windows

Overwatch PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. mai 2016
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Activision Blizzard
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Beste priser

På lager 249,-
På lager 278,-
På lager 279,-
På lager 354,-

Titanfall 2 PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 28. oktober 2016
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: EA
 • Utvikler: Respawn Entertainment

Beste priser

På lager 129,-
På lager 149,-
På lager 198,-
Ikke på lager 199,-

Manual Samuel XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. oktober 2016
 • Plattform: Xbox One

Pokémon GO iPhone iPhone Android

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 16. juli 2016
 • Plattform: iPhone
 • Utgiver: The Pokémon Company, Nintendo
 • Utvikler: Niantic

Steep Windows Windows PS4 XOne Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2. desember 2016
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

Nedlasting 198,-
På lager 279,-
Nedlasting 279,-
Nedlasting 279,-

Inside PS4 PS4 XOne iPad Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 23. august 2016
 • Plattform: PlayStation 4

No Man's Sky PS4 PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. august 2016
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Hello Games
 • Utvikler: Hello Games

Beste priser

På lager 198,-
På lager 236,-
På lager 238,-
Ikke på lager 369,-

Battlefield 1 PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. oktober 2016
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Electronic Arts
 • Utvikler: Digital Illusions

Beste priser

På lager 279,-
På lager 279,-
På lager 299,-
Forventet lagerdato 323,-

Superhot Mac Mac Linux Windows XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 25. februar 2016
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: SUPERHOT Team
 • Utvikler: SUPERHOT Team

Superhot Windows Windows Linux Mac XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 25. februar 2016
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: SUPERHOT Team
 • Utvikler: SUPERHOT Team

Beste priser

Nedlasting 83,-
Nedlasting 222,-

Superhot Linux Linux Mac Windows XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 25. februar 2016
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: SUPERHOT Team
 • Utvikler: SUPERHOT Team

Uncharted 4: A Thief's End PS4 PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. mai 2016
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utvikler: Naughty Dog

Beste priser

På lager 298,-
Kan ikke bestilles 298,-
Forventet lagerdato 298,-
På lager 319,-

Final Fantasy XV PS4 PS4 XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. november 2016
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: Square Enix

Beste priser

På lager 248,-
Ikke på lager 248,-
På lager 254,-
Ikke på lager 349,-

Titanfall 2 XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 28. oktober 2016
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: EA
 • Utvikler: Respawn Entertainment

Beste priser

På lager 129,-
På lager 148,-
På lager 189,-
På lager 198,-

Doom PS4 PS4 Windows XOne Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. mai 2016
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: id Software

Beste priser

Ikke på lager 77,-
På lager 199,-
På lager 295,-
Ukjent lagerstatus 299,-

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 31. mai 2016
 • Plattform:

Doom Windows Windows PS4 XOne Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. mai 2016
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: id Software

Beste priser

Nedlasting 114,-
Nedlasting 299,-
Ikke på lager 299,-
På lager 389,-

Battlefield 1 XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. oktober 2016
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Electronic Arts
 • Utvikler: Digital Illusions

Beste priser

Nedlasting 232,-
Nedlasting 275,-
På lager 279,-
På lager 279,-

Doom XOne XOne PS4 Windows Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. mai 2016
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Bethesda Softworks
 • Utvikler: id Software

Beste priser

Ikke på lager 87,-
På lager 149,-
På lager 295,-

Inside Windows Windows XOne iPad PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 7. juli 2016
 • Plattform: Windows

Beste priser

Nedlasting 58,-

No Man's Sky Windows Windows PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 12. august 2016
 • Plattform: Windows

Beste priser

Nedlasting 499,-

The Witness XOne XOne Windows PS4 iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 13. september 2016
 • Plattform: Xbox One

Superhot XOne XOne Linux Mac Windows PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Mars 2016
 • Plattform: Xbox One

The Witness PS4 PS4 Windows XOne iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 26. januar 2016
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utvikler: Number None Inc.

Firewatch Linux Linux Mac Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. februar 2016
 • Plattform: Linux
 • Utgiver: Panic Inc
 • Utvikler: Campo Santo

Overwatch XOne XOne Windows PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. mai 2016
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Activision Blizzard
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Beste priser

På lager 249,-
Ikke på lager 249,-
På lager 279,-
Nedlasting 338,-

Firewatch Mac Mac Linux Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. februar 2016
 • Plattform: Mac
 • Utgiver: Panic Inc
 • Utvikler: Campo Santo

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 31. mai 2016
 • Plattform: Xbox One

Beste priser

Ikke på lager 189,-

Firewatch Windows Windows Linux Mac PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. februar 2016
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Panic Inc
 • Utvikler: Campo Santo

Beste priser

Nedlasting 140,-

Titanfall 2 Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 28. oktober 2016
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: EA
 • Utvikler: Respawn Entertainment

Beste priser

På lager 129,-
På lager 201,-
På lager 218,-
Nedlasting 237,-

Final Fantasy XV XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. november 2016
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Square Enix
 • Utvikler: Square Enix

Beste priser

På lager 298,-
Forventet lagerdato 298,-
På lager 349,-
På lager 349,-

Firewatch PS4 PS4 Linux Mac Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 10. februar 2016
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Panic Inc
 • Utvikler: Campo Santo

Overwatch Windows Windows XOne PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 24. mai 2016
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Activision Blizzard
 • Utvikler: Blizzard Entertainment

Beste priser

Nedlasting 227,-
Nedlasting 246,-
Ukjent lagerstatus 259,-
På lager 279,-

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: Ikke fastsatt
 • Plattform:

Manual Samuel Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 14. oktober 2016
 • Plattform: Windows

Beste priser

Nedlasting 70,-

Battlefield 1 Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. oktober 2016
 • Plattform: Windows
 • Utgiver: Electronic Arts
 • Utvikler: Digital Illusions

Beste priser

Nedlasting 216,-
På lager 279,-
På lager 399,-
På lager 499,-

Gears of War 4 XOne XOne Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. oktober 2016
 • Plattform: Xbox One

Beste priser

Nedlasting 227,-
Ukjent lagerstatus 254,-
På lager 299,-
Ikke på lager 299,-

Steep PS4 PS4 Windows XOne Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2. desember 2016
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

På lager 263,-
Ikke på lager 349,-
På lager 610,-

Hitman PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2016
 • Plattform: PlayStation 4
 • Utvikler: IO Studios

Beste priser

Ikke på lager 179,-
Forventet lagerdato 291,-
Ikke på lager 297,-
På lager 298,-

Steep XOne XOne PS4 Windows Switch

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 2. desember 2016
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: Ubisoft
 • Utvikler: Ubisoft

Beste priser

På lager 169,-
På lager 236,-
Ikke på lager 249,-
På lager 279,-

Hitman Windows Windows PS4 XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2016
 • Plattform: Windows
 • Utvikler: IO Studios

Inside XOne XOne iPad Windows PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 29. juni 2016
 • Plattform: Xbox One
 • Utgiver: PLAYDEAD
 • Utvikler: PLAYDEAD

Hitman XOne XOne PS4 Windows

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. mars 2016
 • Plattform: Xbox One
 • Utvikler: IO Studios

Beste priser

På lager 298,-
Forventet lagerdato 298,-
På lager 299,-
Ikke på lager 397,-

Firewatch XOne XOne Linux Mac Windows PS4

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 21. september 2016
 • Plattform: Xbox One

Beste priser

Nedlasting 145,-

Star Fox Zero Wii U Wii U

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 22. april 2016
 • Plattform: Nintendo Wii U
 • Utgiver: Nintendo
 • Utvikler: Platinum Games

Beste priser

På lager 179,-
Ikke på lager 179,-
På lager 248,-
På lager 295,-

Gears of War 4 Windows Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. oktober 2016
 • Plattform: Windows
 • Utvikler: The Coalition

Beste priser

Nedlasting 231,-
Ukjent lagerstatus 599,-

Pokémon GO Android Android iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 16. juli 2016
 • Plattform: Android
 • Utgiver: The Pokémon Company, Nintendo
 • Utvikler: Niantic

Manual Samuel PS4 PS4 Windows XOne

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 11. oktober 2016
 • Plattform: PlayStation 4

The Witness Windows Windows PS4 XOne iPad iPhone

Spilldetaljer

 • Lanseringsdato: 26. januar 2016
 • Plattform: Windows

Kommentarer (64)

Forsiden akkurat nå

Til toppen