Fem nye spill til valgfri pris

The Humble Indie Bundle 3 kommer også med et par ukers gratis Minecraft.

Det som begynte som et kuriøst lite påfunn blant en håndfull frustrerte indieutviklere, er offisielt en tradisjon. Vi har tidligere omtalt de to foregående tilbudene i The Humble Indie Bundle-serien, og nå er et tredje omsider lansert.

The Humble Indie Bundle 3 inneholder fem ulike spill som kan spilles på OS X, Windows og Linux. Du velger selv hva du vil betale for dem og hvordan du vil fordele pengene. En del av inntekten går til veldedigheten Child's Play, samt interesseorganisasjonen Electric Frontier Foundation, gitt at du ønsker å disponere betalingen slik.

Spillene i pakken

Crayon Physics Deluxe.

Crayon Physics Deluxe er det første spillet i pakken, og et to år gammelt fysikkspill utviklet egenhendig av den finske indieyndlingen Petri Purho. Her skal man lede en ball til ulike mål i form av stjerner. Dette gjøres ved å benytte en voksstift til å tegne ulike former og mekanismer. Spillet koster originalt rundt 105 kroner.

Cogs.

Spill nummer to heter Cogs, og gjengen bak kaller seg Lazy 8 Studios. De har laget et gåteløsingsspill i steampunk-stil, hvor du flytter rundt ulike brikker med blant annet tannhjul og kopperrør. Du må finne rett kombinasjon for å løse ulike oppgaver og utfordringer. Spillet har over 50 brett fylt med kuriøs musikk, og har vunnet en rekke benevnelser i ulike indiekonkurranser. Spillet koster originalt rundt 70 kroner.

VVVVVV.

VVVVVV er et velkjent plattformspill fra en mann kalt Terry Cavanagh. Her styrer man den ensomme Captain Viridian, som har mistet mannskapet på romskipet sitt. Det betyr at man må traversere intense og kronglete retromiljøer akkompagnert av chiptune-musikk. Spillet har blitt særlig kjent for sin formidable vanskelighetsgrad, og et utseende inspirert av Commodore 64-spill. Spillet koster originalt rundt 40 kroner.

Hammerfight.

Det fjerde spillet i pakken heter Hammerfight, og er et noe annerledes slåssespill sett fra siden. Som et medlem av stammen Gaiars må du kjempe for frihet fra en tyrannisk keiser som har drept hele ditt folk. Det gjøres via et svevende fartøy med fastmonterte våpen. Med musen som hovedverktøy skal du navigere denne farkosten rundt og benytte fysikken til din fordel, slik at du kan mose fiendene med realistisk simulert moment. Spillet utvikles av russiske Gkosh, og koster originalt rundt 50 norske kroner.

And Yet It Moves.

And Yet It Moves er det siste spillet i pakken. Det prisbelønte plattformspillet er nok et spill i denne pakken som lar deg leke med en avansert fysikkmotor. Her er poenget å rotere verden slik at det som tidligere var vegger kan bli gulv, eller kanskje en rampe ned mot frihet. Spillet har et unikt grafisk uttrykk og ser ut som om det er laget av papp. Det er studioet Broken Rules som står bak spillet, som original koster rundt 50 norske kroner.

I tillegg skal alle som kjøper denne samlepakken få gratis tilgang til supersuksessen Minecraft, frem til 14. august.

Les også
– Konsoller begrenser oss!

The Humble Indie Bundle 3 lar deg bestemme hvor mye du vil betale for disse fem spillene, og varer til 10. august.

Siste fra forsiden