Ferske detaljer om Sacred 3

Djevelen får hellig konkurranse i nytt actionrollespill.

På tross av at Sacreds originalutvikler, Ascaron, gikk konkurs for noen år siden, lever serien videre. Utgiver Deep Silver røpet allerede i 2010 at de hadde en oppfølger på gang, og nå har de sluppet de første detaljene.

Sacred 3 er, som sine to forgjengere, et actionrollespill hvor handlingen sees ovenfra. Spillet minner litt om Diablo og Torchlight, men hvis det følger i forgjengernes fotspor vil det sannsynligvis være litt åpnere enn sine konkurrenter i sjangeren. Vi får uansett en tur tilbake til den fargerike fantasiverdenen Ancaria, hvor en maktsyk hersker vil gjøre alt for å få klørne sine i en mektig, magisk gjenstand. Om han lykkes kan det bety slutten for Ancaria.

Dermed er det opp til deg å sørge for at han mislykkes med planene sine. Du får lage deg en helt, fra en av flere ulike klasser, og kjempe deg forbi horder av monstre alene eller sammen med opp til tre andre spillere.

Den ene orken der må være en god balansekunstner.

Vi loves en stor og variert verden å utforske, massevis av muligheter for figurutvikling, store og imponerende sjefsfiender og, selvsagt, enorme mengder skatter som belønning for all utforskningen og monsterdrepingen. Samarbeidsmodusen skal forøvrig ha et konkurranseelement i seg, så det lønner seg tydeligvis å være på hugget.

Sacred 3 kommer til PC, PS3 og Xbox 360, og lanseringen vil finne sted i løpet av neste år. Om du har lyst på en liten forsmak på handlingen i spillet kan du forresten glede deg til det sideskrollende actionspillet Sacred Citadel, som også dukker opp etter nyttår.

Les også: Anmeldelse: Sacred 2: Fallen Angel
Les også: Flere eventyr i Sacred 2

Siste fra forsiden