Fjerner Games for Windows fra BioShock 2

2K overfører spillet til Steam og gir alle kundene tilgang på kritikerroste Minerva's Den.

2K Games

I august ble det klart at Microsoft stenger den omdiskuterte tjenesten Games for Windows Live. Nedleggelsen ble generelt mottatt av jubel hos PC-spillere som var lei av den trøblete tjenesten, men samtidig stilte man seg nå spørsmålet om hva som ville skje med de spillene som benytter tjenesten og dermed er avhengige av den for å fungere.

Spillutgiver 2K Games har nå kommet frem til en løsning for BioShock 2. De har nemlig strippet hele Games for Windows Live fra spillet, og erstattet det med Steam.

Det vil si at om du har kjøpt BioShock 2 kan du nå aktivere den gamle seriekoden din på Steam, og dermed slipper du å engste deg over hva som skjer når Games for Windows-serverne stenges neste sommer. Om du allerede har spillet på Steam trenger du ikke gjøre noe annet enn å la det oppdater

Legger til kritikerrost ekspansjon

Som om ikke dette var nok, har utgiveren også bakt alle ekspansjonspakkene, inkludert kritikerroste enspillerepisoden Minerva's Den, inn i Steam-utgaven. Det vil si at, enten du hadde spillet på Steam fra før eller aktiverer det der nå, får du tilgang på det nedlastbare ekstraeventyret helt gratis.

Merk at Minerva's Den fortsatt koster penger om du kjøper spillet på Steam . Tidligere var PC-versjonen av Minerva's Den kun tilgjengelig via Games for Windows Live. De tre øvrige DLC-pakkene inkluderes nå i spillets standardutgave på Steam.

Steam-versjonen har også fått støtte for håndkontrollere og Valves Big Picture-modus. Det eneste problemet er at lagrefiler fra Games for Windows-versjonen ikke er kompatible med Steam-versjonen.

Forhåpentligvis er ikke dette siste gangen utgivere velger å oppdatere spill fra Games for Windows Live til Steam eller andre løsninger. Kritikerroste spill som PC-versjonene av Dark Souls og Batman-spillene Arkham Asylum og Arkham City bruker tjenesten, og det ville være synd om de sluttet å fungere når Microsoft stenger Games for Windows Live den 1. juli neste år.

Les også: Microsoft legger ned Games for Windows-markedet
Les også: Anmeldelse av BioShock 2

Siste fra forsiden