Telialigaen - League of Legends

– Flere av lagene har undervurdert oss

Urbans Support-spiller «Coinflip» tror flere av motstanderne har brent seg på å undervurdere spillerne. Nå står Bifrost for tur.

Klarer Urban å ta seg til Telialigaens sluttspill?
Eivind Von Døhlen/Good Game

SLIK SPILLES FJERDE RUNDE I TELIALIGAEN

Vis mer

SØNDAG 13. MARS

17:00 - NTNUI - HyFerion5
17:00 - Riddle - Vanir
19:00 - Bifrost - Urban

SØNDAG 20. MARS

12:00 - KAOS - Rich Gang

Se resten av kampene i terminlisten »

Etter et aldri så lite avbrekk er Telialigaen endelig tilbake på timeplanen, og fjerde runde av League of Legends-seriespillet er like rundt hjørnet.

I rundens hovedkamp får vi se Bifrost som har slitt i serieåpningen møte formsterke Urban, i det som blir en uhyre viktig kamp om tre poeng.

For å snu skipet har Bifrost valgt å ta inn to nye spillere i stallen, noe lagets Mid Lane-spiller Linus «Pybal» Kvien ser lyst på.

– Jeg ser veldig positivt på den nye stallen. Det er kjipt å se «Slemdre» gå, men jeg tror vi har et stort potensial med «Jing» som ADC, sier han til Gamer.no.

Se hovedkampen mellom Bifrost og Urban, søndag 13. mars fra klokken 19:00 på Twitch »

LES OGSÅ: Norsk akademilag sjokkerte i amerikansk Counter-Strike-turnering

– Flere av lagene har undervurdert oss

DISSE SPILLER FOR URBAN

Vis mer

be Zidaru «Coatpustmain» Laurentiu-Dodel (Top)
lb Wissam «Potato» Meho (Jungle)
no Victor «Xero» Kim-Long Hov (Mid)
no Thomas «Skive» Osdal (ADC)
no Martin «Coinflip» Auseng (Support)

På forhånd av sesongen var det få som spådde Urban på øvre halvdel av tabellen. Kommentator Eivind «Dacreq» Ommundsen beskrev dem som et lag, som enten kom til å gjøre det veldig bra eller veldig dårlig.

Foreløpig har det gått bra for Urban, som står med to seire og ett tap etter tre spilte serierunder. Lagets Support-spiller Martin «Coinflip» Auseng sier til Gamer.no at flere av motstanderne antakeligvis har undervurdert Urban-spillerne.

– Jeg tror det er flere av lagene som har undervurdert oss, men det er nok også mange som har holdt et ekstra øye med oss av ren interesse for en ny organisasjon, med mange nye spillere. Vi møtte Rich Gang tidligere i NLC-kalibreringen, og det ble et veldig spennende oppgjør. Det kom ikke som et direkte sjokk på oss da vi tok et kart mot de i andre serierunde, men det var heller ikke direkte uforventet at vi gikk ut av oppgjøret med tap.

LES OGSÅ: Counter-Strike-liga bannlyser russiske lag på grunn av krigen i Ukraina

At Bifrost har hatt en svak serieåpning er ingen hemmelighet. Med tre av tre tap ligger de i skrivende stund på sisteplass, men Auseng sier til Gamer.no at motstanderne trolig er bedre enn hva tabellen tilsier.

Les også
Norske Ørjan vant stor Age of Empires-turnering

– Jeg har god tro på at vi går seirende ut av oppgjøret mot Bifrost, så lenge vi holder fokuset oppe og ikke undervurderer de. Jeg tror de er et bedre lag enn hva tabellen tilsier. De har vist seg godt fram i tredjedivisjon av NLC, så jeg forventer ikke at dette skal bli en enkel kamp.

Når lag rykker opp til førstedivisjon er ofte ambisjonen å holde seg på øverste nivå, før en tør å satse mot en plassering i toppen. Auseng kan imidlertid avsløre at Urbans ambisjoner er en plass i sluttspillet, og med resultatene de har levert er de allerede på god vei.

– Gode resultater gir selvfølgelig en ekstra dytt, og seieren mot Domino var et stort skritt med tanke på muligheter for sluttspill. Om vi fortsetter å levere til det samme nivået vi har gjort til nå, ser mulighetene gode ut for en topp fire-avslutning, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: Møtte ikke opp til hovedkamp: – Kunne blitt unngått

– Det er nå det snur

DISSE SPILLER FOR BIFROST

Vis mer

no Ibraim «ibrain» Avdijaj (Top)
de Cristoph «Deletus» Steib (Jungle)
no Linus «Pybal» Kvien (Mid)
dk Matt «Jing» Han (ADC)
no Mikael «Syhm» Richvoldsen (Support)

En dårlig sesongstart kan sette preg på en spillergruppe før resten av sesongen. Mid Lane-spiller Kvien trekker dog frem positive konsekvenser av den svake åpningen, og sier til Gamer.no at de er klare for å snu trenden.

– Det føles dårlig å starte sesongen med tap. Likevel har det hjulpet oss på veien til å finne en solid identitet som lag, og vi har sett stor forbedring i det siste. Jeg vil absolutt si at det er nå det snur.

LES OGSÅ: 00 Prospects fortsetter jakten på Rocket League-suksess etter covid-avbrekk

At skuta skal snus er en ting, men Mid Lane-spillerens ambisjoner strekker seg lenger enn som så, kan han avsløre til Gamer.no.

– Målet er å ikke tape resten av sesongen.

Første hinder på veien er Urban, og Kvien er sikker på at de har det som skal til for å komme seg helskinnet gjennom oppgjøret.

– Jeg vet ikke så mye om Urban, annet enn at de har en Top Lane-spiller som pleier å spille tanks, og at vi kan slå de.

LES OGSÅ: – Han har den stjernespiller-holdningen

Siste fra forsiden