Flerspilleraction under vann

Skytespillet Deep Black Online lar deg både fly og dykke.

Skaperne av skytespillet Deep Black (som kommer denne sommeren til PC, PS3 og Xbox 360) har kunngjort at de fortsetter serien med et gratis flerspillerspill. Dette har fått det originale navnet Deep Black Online, og skal dukke opp i betaform i løpet av fjerde kvartal 2012.

Deep Black Online foregår i en nær fremtid hvor verden preges av ustabile tilstander, terrorisme og frykt for sofistikerte biologiske våpen.

Spillet blir et lagbasert skytespill ment for 8 til 24 spillere. Du får skreddersy utseendet til figuren din og velge mellom over 30 futuristiske våpen. Vi forvente kamphandlinger både under vann, på land, i tre forskjellige moduser.

Utviklerne har muligens også hentet inspirasjon fra Crysis-spillene, for spillerne får avanserte drakter som gir dem ulike egenskaper.

– Vi bruker vår egen multiplattformteknologi (biEngine) for å utvikle Deep Black Online. Spillet vil få den samme grafikk-kvaliteten som vårt kommende enspillerspill Deep Black. Vi fokuserer på undervannstemaer i spillene våre, og vi planlegger å demonstrere det fulle potensialet til Deep Black i vårt MMOTPS-prosjekt, sier Konstantin Popov, som er sjef hos utviklerstudioet Biart.

Siste fra forsiden