Fluesopp mot morkler i Mushroom Men

Gamecock har gitt ut mer informasjon om Mushroom Men, hvor skogsoppene har blitt intelligente og gått til krig mot hverandre.

Da Gamecock kunngjorde sin eksistens i forigårs, ble det raskt tydelig at vi har med en noe spesiell utgiver å gjøre. Ikke bare virker de som en veldig merkelig gjeng (skal vi dømme etter alle de rare videoene på nettstedet deres), men de har også klart å snuse frem noen av de mest bisarre spillprosjektene under utvikling i dag.

Mushroom Men er et godt eksempel på et spill en vanlig utgiver sannsynligvis ikke ville turt å nærme seg en gang. Det høres rett og slett for merkelig ut, og for langt fjernet fra den andre verdenskrigen og de vanlige fremtidsuniversene til at konservative utgivere ville finne på å sette penger på spillet. Det har imidlertid Gamecock gjort.

Nye utviklere, lang erfaring

Spillet er under utvikling hos Red Fly Studios, et helt nytt selskap bestående av flere drevne utviklere. Studioet er basert i Austin, og har blant annet flere veteraner fra Ion Storm og Electronic Arts på laget. For et lite glimt inn i Red Flys hverdag, kan du ta en titt på bloggen deres (som blant annet røper at de har hatt et lite gulv-uhell for ikke så lenge siden).

I Mushroom Men har vanlige skogssopper utviklet intelligens, og med denne intelligensen kommer selvsagt trangen til å krige. Nå utkjempes det en hard kamp mellom ulike soppfraksjoner, og som en modig sopp i Bolete-familien får du mulighet til å skape kaos ved å forvandle vanlige verktøy og gjenstander til dødelige våpen.

Motstanderne inkluderer den aggressive Amanita-familien (hvor den myteomspunne fluesoppen er et medlem) og de slu men ofte ganske velsmakende Morchella-soppene (mer kjent som morkler her til lands). Gamecock forteller at spillet viser vår normale verden fra det surrealistiske perspektivet til en liten sopp.

Mer informasjon om Mushroom Men kan du finne på spillets nylanserte nettsted. Spillet kommer til en nestegenerasjons konsoll og en håndholdt plattform, men irriterende nok sies det ikke eksakt hvilke plattformer det er snakk om.

Siste fra forsiden