Flyracing i lav høyde

Altitude0 er et racingspill for de uredde.

Den slovenske spillutvikleren Gugila er snart klare med sitt første spill, Altitude0 for PC. Dette er et arkadeflyspill hvor du må drive flyracing i vakre alpedaler. Hver bane består av en serie porter som du må fly gjennom i svært lav høyde, så her gjelder det å holde tunga rett i munnen slik at du ikke får et ublidt møte med tretopper og fjellknauser.

Spillet vil fokusere på nettbasert racing, og den første versjonen kommer med to baner. Senere vil flere baner og fly legges til, og etter hvert ønsker utviklerne å sørge for at brukerne kan lage sine egne baner og kanskje til og med helt nye miljøer.

Et viktig element blir muligheten for spillerne å dele sine prestasjoner med hverandre, og konkurrere om å oppnå de beste tidene.

Utviklerne har nå lansert en fersk trailer, som demonstrerer rask racing og lekker grafikk når den ikke er fokusert på ei dårlig animert ku. Den første demoutgaven av Altitude0 skal bare være få uker unna, og utviklerne jobber for øyeblikket med å finpusse nettverkskoden til spillet slik at det er klart til demoen kommer.

Les også: Anmeldelse: Pilotwings Resort
Les også: Mad Catz gir ut flyspill

Siste fra forsiden