Folkene bak Shift vil ha din hjelp

Slightly Mad prøver seg på en ny type spillutvikling.

Den britiske bilspillspesialisten Slightly Mad Studios har kunngjort at de jobber med et nytt spill.

Dette har fått det fantasifulle navnet C.A.R.S., som står for «community assisted racing sim». Her starter du med kartracing, og må arbeide deg oppover i disiplinene. Ifølge Eurogamer snakkes det om både Formel 1, GT/LeMans, Touring Car, Rally og IndyCar, og Slightly Mad skal allerede ha flere lisenser på plass.

Slightly Mad lover en autentisk og heftig racingopplevelse, og vi kan se frem til både solokampanje og samarbeidsmodus. Ellers skrytes det av natt- og dagracing, massevis av oppgraderinger og avansert grafikk og fysikk.

Spillet skal være gratis å spille, og utviklerne håper å tjene penger på mikrotransaksjoner.

Selve utviklingen virker litt spesiell. Spillmiljøet skal få tilgang på spillet på et svært tidlig tidspunkt, og man kan investere penger i utviklingen. Hvis spillet blir en suksess vil man få pengene tilbake med renter, og hvis det ikke skjer vil man i det minste få tilgang på spillet før alle andre.

Prosjektet kalles World of Mass Development, og i hvis du investerer i prosjektet får du ikke bare være med på utviklingen av C.A.R.S. Slightly Mad vil nemlig også dele sin teknologi slik med miljøet, noe de håper vil lede til utviklingen av flere spill.

Les også: Anmeldelse: Shift 2: Unleashed

Siste fra forsiden