For Honor dropper lokal flerspiller

Ubisoft har fjernet funksjonen for å levere en bedre spillopplevelse.

Ubisoft

Når For Honor lanseres på valentinsdagen neste år vil du og daten din likevel ikke kunne sette dere ned på samme sofa for å dælje løs på hverandre som enten vikinger, riddere eller samuraier. Ubisoft har nemlig fullstendig fjernet muligheten for lokal flerspiller på samme skjerm, eller såkalt «split-screen»-flerspiller.

Spillere får likevel ikke spille For Honor sammen på sofaen.
Ubisoft

Tidligere har Ubisoft omtalt lokal flerspiller som en svært viktig del av For Honor, men i en uttalelse til Polygon forteller utvikleren nå at funksjonen er fjernet fra samtlige moduser i spillet:

– For Honor-teamet tok den vanskelige avgjørelsen om å fjerne lokal flerspiller for å levere en bedre spillopplevelse til lanseringen av spillet. For Honor-fans som ønsker å spille med venner vil fortsatt kunne spille både kampanjen og flerspillermodusene sammen på nettet, forklarer Ubisoft.

Brutale kamper

I For Honor møtes vikinger, riddere og samuraier til blodige kamper på en ikke helt historisk korrekt slagmark. Spillet byr på brutale sverdkamper med en blanding av slåssespill og strategi, noe vår skribent satte pris på i sin sniktitt:

– Spillet slår de tre distinkte folkeslagene sammen på en overbevisende måte, med en visuell stil som både utjevner og setter søkelys på de enorme forskjellene fra kriger til kriger. […] For Honor er dermed like deler slåssespill som det er strategi, og når man først får en forståelse for de dypere mekanikkene og tankespillene som foregår underveis, er det få andre spill som kan by på like spennende flerspillerkamper, skrev Espen Jansen.

For Honor kommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 den 14. februar.

For Honor skal by på mer enn bare flerspillerslakting.
Spillet får også en enspillerkampanje »

Siste fra forsiden