Forrige ukes mest populære brukeranmeldelse

Skribenten stikker av med et spill og en t-skjorte.

Det er nå snart fire uker siden vi relanserte Gamer.no og samtidig presenterte comebacket for brukeranmeldelser hos oss. På denne korte tiden har det allerede kommet inn 16 flotte bidrag fra leserne våre. Selv om de fleste skriver om spill de liker, finnes det også de som har mye kritikk på hjertet.

Skjermbilde fra Warface.

Slakt av gratisspill

Forrige ukes mest leste brukeranmeldelse kom fra «Oyand». Han er ikke nådig i sin vurdering av gratissatsing Warface, fra Crysis-utviklerne:

– Det er en nedgradert versjon av tidligere spill og funksjoner. Motoren klarer mer, men de har ikke funnet teknologi eller serverkapasitet til å yte den fullt ut gjennom denne plattformen. Jeg spiller heller Crysis 2/3 for penger enn å spille en Call of Duty «look-a-like» gratis, skriver han i sin anmeldelse.

«Oyand» forteller at han er lei av å spille fargeløse skytespill satt i Midt-Østen:

– Det er ikke noe banebrytende som foregår her, og du vil dessverre ikke oppleve noe nytt. Call of Duty og Battlefied 3 har ikke fått en konkurrent fra Crytek.

Slik fyller du inn din egen leseranmeldelse.

Dermed vinner «Oyand» en t-skjorte og et spill fra Gamer.no. Gratulerer!

Samtidig vil vi takke «Muffinrex5», «Stikox93» og «BlaaChristian» for sine anmeldelser av The Last of Us, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD og Crash Bandicoot 3.

Forbedret verktøy for å legge inn din leseranmeldelse

Har du lyst til å dele dine spillerfaringer med andre? Da klikker du på «skriv anmeldelse» på produktsiden, ved vår karakter i anmeldelsene, i oversikten over alle brukeranmeldelser eller nederst i listen over brukeranmeldelser på forsiden vår. Deretter søker du opp det spillet du vil skrive om, velger karakter og skriver en begrunnelse.

Du kan legge inn både mellomtitler, lenker og skjermbilder i teksten for å gjøre den mer leservennlig.

Siste fra forsiden