Forsvunne Fortnite-gjenstander dukker opp i den virkelige verden

Epic virker å planlegge noe stort for lanseringen av spillets femte sesong.

Reddit, eversoris86

Lørdag 30. juni sparket Epic i gang en ny runde med mystiske hendelser i Fortnite Battle Royale. Det hele begynte med en rakkettoppskyting som lagde en gigantisk sprekk på himmelen. Deretter begynte ting å forsvinne fra brettet, og noen av disse har nå dukket opp i den virkelige verdenen.

Denne Durr-burgeren står plassert i ørken i California.
Twitter, Sela Shiloni

En fotograf snublet nylig over en diger hamburger i ørkenen i California, som viste seg å være deler av skiltet til Durr Burger-restauranten i Fortnite. Utover helgen ble flere svære lamaer – et annet kjent Fortnite-symbol – funnet i blant annet London, Barcelona og Warszawa.

Hva det hele skal betyr er ennå uklart, men trolig får vi svar allerede 12. juli, når Epic lanserer den femte sesongen av Fortnite.

Japansk eller egyptisk tema?

Fortnites femte sesong lanseres 12. juli.
Epic Games

Mens datoen for spillets neste sesong har vært klar en stund, er hva som blir temaet denne gangen en hemmelighet. Alt vi har å gå på så langt stammer fra et kryptisk bilde, som ble lagt ut av spillets offisielle Twitter-konto i helgen.

Bildet viser en slags katte- eller reve-maske bak en av de rare sprekkene som har dukket opp i Fortnite den siste uken. På både sosiale medier og Reddit spekulerer fans i at det kan dreie seg om enten egyptisk eller japansk kultur, eller til og med en slags blanding av de to. Fasiten får vi altså først om noen dager.

Trolig får vi ingen tidlige avsløringer om denne sesongen.
Epic har saksøkt mannen som lekket detaljer om sesong 4 »

Siste fra forsiden