Fortnite Battle Royale endrer på formelen igjen med en ny lagbasert modus

20-mot-20-mot-20-mot-20-mot-20.

Fortnite Battle Royale-utvikler Epic Games har kunngjort nok en midlertidig modus, som blir tilgjengelig for alle fra og med torsdag 8. mars. Etter å ha puslet med 50-mot-50 som en tidligere modus har studioet igjen justert på den lagbaserte formelen, og disker denne gangen opp med 20-mot-20-mot-20-mot-20-mot-20.

Fortnite-spillere får prøve en ny modus denne uken.
Epic Games

Bedre forklart kan alle som eier Fortnite Battle Royale få oppleve kamper med fem lag på opptil 20 spillere de neste dagene. Det hele høres, om mulig, enda mer kaotisk ut enn 50-mot-50-modusen, og selv om godt lagspill kanskje uteblir økes i det minste sjansen for å få med seg en seier.

Teams of 20 kommer samtidig til PC, PlayStation 4 og Xbox One, og som Fortnite Battle Royale er det fullstendig gratis å spille. Epic har så langt ikke bekreftet hvor lenge modusen vil være tilgjengelig, men forteller at flere tidsbegrensede moduser vil følge etter hvert.

Teamet eksperimenterer stadig med nye konsepter, og fortalte nylig i en bloggpost at noen av de kommende modusene inkluderer:

  • Blitz Mode (med kortere matcher)
  • Land i den første sirkelen
  • Mindre tid mellom hver sirkel
  • Lagstørrelser et sted mellom 50 og 4
  • En ny versjon av 50-mot-50

Ellers jobber utvikleren med blant annet å tilby bedre serverstabilitet, samt å rette opp i en haug med problemer. Sistsnevnte blir tatt tak i allerede torsdag morgen, med lanseringen av oppdatering 3.2 for spillet.

Fortnite Battle Royale og PUBG får snart en svært ambisiøs konkurrent.
Mavericks: Proving Grounds skal vises frem om en måned »

Siste fra forsiden