Fortnite Battle Royale hinter om spillets første kjøretøy

Oppdatert: Oppdatering v4.3 er lansert, og spillere kan nå kjøre handlevogner.

Epic Games

Oppdatering 15:30: Oppdatering v4.3 er nå lansert, og med den har spillere fått tilgang på handlevogner i den vanlige Battle Royale-modusen. Vognene fungerer på lik linje som en sparkesykkel, hvor man må sparke fra i oppoverbakke, men kan ta rennafart når det går nedover.

Kjøretøyet rommer opptil to spillere, hvor én lager farten og den andre sitter i kurven. Kun spilleren som sitter i kurven kan skyte på forbipasserende eller bruke andre gjenstander mens de bruker vognen.

Ved siden av handlevognene introduserer oppdateringen en Blitz!-modus, med raskere kamper, og en modus for fem lag på opptil 20 spillere. Update v4.3 retter også opp i diverse småfeil, og du kan lese samtlige endringer på spillets nettside.

Opprinnelig sak følger.

I den store battle royale-kampen mellom Fortnite og Playerunknown's Battlegrounds må det sies at førstnevnte har gjort mye rett. For eksempel byr spillet på en teknisk bedre opplevelse og det er kanskje litt snillere mot nybegynnere, men PUBG har fortsatt overtaket på ett punkt – kjøretøy.

Mye tyder på at Fortnite-spillere snart skal få kjøre handlevogner.
Epic Games

Frem til nå har spillere måtte benytte seg av apostlenes hester for å komme seg frem og tilbake på spillbrettet, med mindre man er flink nok til å surfe på flyvende granater. Nå ser det imidlertid ut til at Epic Games planlegger å endre på dette.

Handlevognbiler?

Lasteskjermen i Fortnite Battle Royale begynte nylig å hinte om en handlevogn som ankommer spillet «snart». Ifølge vognens beskrivelse kan man bruke den til å rulle ut i kamp alene eller sammen med en venn.

Foruten lasteskjermen har ikke Epic kommentert saken, men etter alt å dømme er dette et slags kjøretøy for opptil to personer. Hvordan vognen vil fungere i praksis er enda uklart, og vi lurer blant annet på om den trenger drivstoff, om den kun varer i en kort periode akkurat som spillets jetpack og om den blir tilgjengelig i hovedspillet eller kun i en midlertidig modus.

Svarene kan vi få allerede denne uken, når Epic ruller ut den neste oppdateringen til Fortnite Battle Royale. Utvikleren har tidligere diskutert muligheten for å introdusere kjøretøy som del av spillets ukentlige utfordringer, og en ny runde med utfordringer er ventet på torsdag 31. mai.

Nå har Fortnite virkelig fått PUBG på nakken.
PUBG Corp. saksøker Epic i Sør-Korea »

Siste fra forsiden