Fortnite byr opp til dans i ny midlertidig modus

Disco Domination lanseres snart.

Epic Games

Epic Games har sluppet det første hintet om en ny midlertidig modus i Fortnite Battle Royale. Nyhetssiden i spillet bekrefter at at Disco Domination «kommer snart», og spillere kan tilsynelatende vente seg en opplevelse som er ganske så forskjellig fra den de er vant til.

Skal vi danse?

Disco Domination vil ifølge spillet lanseres snart.
Epic Games

De fulle detaljene rundt Disco Domination er fortsatt uklare, men modusen later til å være et eneste stort danseparty. Spillere må finne og forsvare dansegulv som plasseres rundt omkring på øya, og man samler poeng ved å danse eller bruke andre «emotes».

I og med at man ikke kan danse og skyte samtidig, kan det høres ut som om nøkkelen til seier blir å finne en god balanse mellom de to. I samarbeid med venner kan man for eksempel sette noen til å beskytte gulvet fra angripere, mens andre konsentrerer seg om å tjene poeng.

Hvor store grupper modusen vil operere med er blant detaljene vi ikke kjenner til. Tidligere moduser har for eksempel brukt to lag på 50 spillere eller fem lag på 20 spillere, men det er fullt mulig at Disco Domination holder seg til standardstørrelsen med fire spillere per lag.

Hvordan modusen faktisk fungerer får vi trolig vite i løpet av de neste par dagene. Epic pleier vanligvis å slippe de første hintene om nytt innhold kun kort tid før det faktisk lanseres.

Fortnite sesong 6 ble nylig lansert.
Her er alt du trenger å vite »

Siste fra forsiden