Fortnites midlertidige Playground-modus kan bli permanent

Epic planlegger å la lekeplassen stå åpen.

Den siste uken har Fortnite Battle Royale-spillere fått boltre seg i spillets Playground – en modus hvor lag på opptil fire spillere får leke uforstyrret med bygging og skyting i en time. Modusen skulle egentlig bare være tilgjengelig i en kort periode, men gitt dens voldsomme popularitet har den tilsynelatende kommet for å bli.

Et eksempel på hva som er mulig med Fortnite Battle Royales Playground-modus. (Video: Sonny Evans)

Som blant annet Reddit-bruker «FoxyPUBG» oppdaget, kommenterte spillets offisielle Twitch-konto nylig at Epic Games jobber med å konvertere Playground til en permanent modus. Noen skikkelige detaljer forekom ikke i uttalelsen, men det vil neppe skje noen endringer før modusens midlertidige variant stenger dørene om noen dager.

Justerer på formatet

I helgen bekreftet utvikleren at Playground som planlagt skal legges ned 12. juli. Teamet vil deretter begynne arbeidet med den neste utgaven av modusen, som blant annet vil introdusere muligheten til å dele laget sitt i flere grupper.

Med inndeling av mindre lag blir det for eksempel mulig for venner å sette opp skikkelige treningskamper med en-mot-en og to-mot-to. For de som spiller med håndkontroller kan man dermed benytte seg av aim-assist, mens feller og andre gjenstander vil virke som de skal for både med- og motspillere.

Når spillere kan forvente den neste utgaven av Playground, og om det er snakk om den permanente versjonen, er foreløpig uvisst. Epic har tidligere også hintet om en mer omfattende kreativ modus til spillet, men hvorvidt denne og den permanente lekeplassen er én og samme ting gjenstår å se.

Fortnite kan enda få kryssplattformspilling med PlayStation.
Sony utforsker visstnok flere muligheter for samarbeid med Xbox og Switch »

Siste fra forsiden