Frankrike rundt i sommer

Sykkelmanagerspillet Tour de France 2011 er ikke langt unna.

Det er ikke bare fotballsporten som får managerspill på PC. Franske Cyanide har i en årrekke lansert sykkelmanagerspill, og de har ikke tenkt å gi seg med det første. I sommer får vi nemlig Pro Cycling Manager: Tour de France 2011.

Som vanlig er poenget å ta kontroll over ditt eget lag med syklister. Du må sørge for trening og utstyr, sponsoravtaler og innhenting av nytt blod. Når det braker løs i et sykkelritt må du bestemme lagets strategi fra minutt til minutt, for å sikre at dine ryttere kommer først over målstreken.

Grei utsikt.

Årets versjon kan skilte med forbedret grafikk, inkludert mer varierte og autentiske modeller av kroppene til de involverte syklistene. Miljøene er også blitt rikere og mer varierte.

Spillets brukergrensesnitt skal ha blitt strømlinjeformet slik at det er lettere å få tak i informasjon, og å gjøre det du ønsker. Ellers loves vi mye mer omfattende sponsoravtaler, oppdatert og mer uforutsigbar kunstig intelligens og et redigeringsverktøy som lar deg designe ditt drømmeritt.

Du kan stikke innom seriens offisielle nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden