Fremtidskappløp i Aero-Cross

Namco Bandai pusser opp Metro Cross for en ny generasjon.

Stadig flere spillklassikere fra åtti- og nittitallet vender tilbake i oppdatert form. Nå har japanske Namco Bandai kunngjort Aero-Cross, et nedlastbart spill for PlayStation 3 og Xbox 360, basert på åttitallsspillet Metro Cross.

Dette spillcoveret må nok britiske US Gold ta skylden for (Wikipedia).

Metro Cross ble først lansert i arkadehallene i 1985, og dukket så opp til en rekke andre formater, som Commodore 64 og Atari ST.

Spillet gav deg rollen som en futuristisk skater som måtte komme seg helskinnet gjennom en serie skrollende nivåer fulle av hindringer.

Det samme konseptet finner vi igjen i Aero-Cross, hvor du må delta i futuristiske kappløp og forsøke å komme deg gjennom hinderløypene så raskt som mulig. Løypene er fulle av hindringer, hopp og andre farer.

For å lykkes må du blant annet slipstreame bak andre løpere, bruke svevebrett for å få ekstra hastighet og bruke springbrett for å hoppe over farer på banen.

Aero-Cross er det tredje spillet i Namco Generations-serien, som sikter på å lage HD-nyversjoner av klassikere fra den japanske utvikleren. Det følger i fotsporene til Pac-Man Championship Edition DX og Galaga Legions DX.

Gammelt.
Nytt.

Siste fra forsiden