Fullførte Bloodborne på 44 minutter

Den ferske verdensrekordholderen mener han kan gjøre det mye raskere.

Gøran Solbakken/Gamer.no

Ved å spille seg gjennom Bloodborne på nøyaktig 44 minutter har «speed runner» Oginam satt den foreløpige verdensrekorden i spillet. Ifølge han selv ble rekorden satt på et av hans første forsøk på å skynde seg gjennom action-rollespillet, og han mener det kan gjøres mye raskere.

Om du nå fortviler fordi du har spilt i flere timer uten å komme deg forbi spillets første del kan du trøste deg med at Oginam ikke helt følger spillets regler i rekorden sin. Selv om han helt klart er en god spiller ville ikke den utrolige tiden vært mulig uten bruken av en snarvei og et par triks:

– Jeg bruker en dupliserings-«glitch» og hopper over et gjerde for å komme til et senere punkt i spillet, inrømmer han.

Oginam hadde neppe tid til å se på soloppgangen.

Rekorden klassifiseres derfor som et «Any%»-run, der spilleren kan ta i bruk alt av midler for å oppnå en raskere tid. I videoen nedenfor kan du se hvordan Oginam gjorde det.

Positivt førsteinntrykk

Bloodborne er det nyeste spillet fra From Software, og spillet minner veldig om Dark Souls-serien fra samme studio. Du spiller som en enslig figur i en nådeløs verden full av monstre som alle vil ta livet av deg på diverse, uhyggelige måter. For å overleve må du drepe eller bli drept, og i klassisk From Software-stil vil du som oftest bli drept.

Vi kikket på spillet i forrige uke, og tross noen problemer med ytelsen så spillet meget bra ut. I sitt førsteinntrykk skrev vår skribent at spillets kampsystem er både raskere og mer actionfylt enn tidligere spill fra utvikleren.

Bloodborne er kun tilgjengelig på PlayStation 4, og dersom du ikke har gått til innkjøp av konsollen enda kan dette være spillet som overbeviser deg til å gjøre nettopp det.

Verdensrekorden i Fallout 3 ble nylig slått.
«Ryduo» kom seg gjennom spillet på 18 minutter og 53 sekunder »

Se Oginam fullføre Bloodborne på 44 minutter. (Video: Oginam)

Siste fra forsiden