Funky vikingverden i Soul Fjord

Ouya-eksklusivt spill fra designeren av Portal.

Det neste spillet fra Portal-designer Kim Swift blir Ouya-eksklusivt, og heter Soul Fjord. Bak dette underlige navnet skjuler det seg et grottekravlingsspill med dataskapte miljøer, rytmebasert kamp og en mildt sagt merkelig setting der syttitallets funk kombineres med norrøn mytologi..

Handlingen følger en afroamerikansk viking ved navn Magnus Jones. Han er en legendarisk kriger som ble drept i kamp, men livet etter døden blir ikke helt som forventet. Han får nemlig ikke innpass i Valhalla – som visstnok er den hotteste klubben i Yggdrasil – da han ikke befinner seg på gjestelisten.

Ikke invitert til Ragnarok

Det er litt kjipt, for hvis han ikke slipper inn i Valhalla får han heller ikke være med på Ragnarok – festen som skal ødelegge verden. Dermed vender han tilbake fra de døde for å slakte drager, discotrollmenn og massevis av andre rare greier, for å bevise at han er verdig en plass på gjestelisten.

Soul Fjord har blitt annonsert som eksklusivt for den Android-baserte spillkonsollen Ouya, og skal være gratis å spille. Det er ikke klart når spillet dukker opp, eller for den saks skyld når spillkonsollen det kjører på lanseres her til lands.

I mellomtiden kan du imidlertid ta en titt på den stilige traileren, som ligger og venter under artikkelen. Du kan også lese hva vi synes om Swifts forrige spill, hjernetrimmerne Quantum Conundrum.

Les også: Double Fine-eventyr får konsollversjon
Les også: Tidligere Call of Duty-frontmann støtter Ouya

Siste fra forsiden