«Gammeldags» action i Wanted Corp

Slakt horder av romkrek i nytt spill.

Hvis du savner de gamle actionspillene hvor handlingen ble sett fra fugleperspektiv, kan kanskje Wanted Corp være av interesse. Dette actionspillet kommer til PS3 og PC denne sommeren, og later til å være fullstappet av «gammeldags» skyteaction.

Du får rollen som en hodejeger med det flotte navnet Neal H. MadDogg. Han er ekspert på tunge våpen, og elsker å bruke dem. Det får han også rikelig med anledning til å gjøre, for sammen med sin partner, Irina Zimoy, har han krasjlandet på en planet full av fiender.

Action!

Du kan enten spille alene, eller få en venn med deg på laget. Da får den ene rollen som Hr. MadDogg, mens den andre spiller Irina Zimoy. Hun har parapsykologiske egenskaper, og bruker telekinese, elektriske angrep og mye mer for å ta knekken på fiendene.

Spillet skilter med fire kampanjer, en rekke ulike våpen og egenskaper, 26 ulike typer fiender (inkludert kjipe sjefer) og mye mer. Vi loves også muligheten til å tjene ekstra på å fange fiender levende, finne skjulte gjenstander og utføre sideoppdrag.

PlayStation 3-versjonen får forøvrig støtte for PlayStation Move.

Siste fra forsiden