Ghost Recon Online utvides

Ubisofts populære gratisspill får sin første ekspansjonspakke.

På årets Gamescom kunne Ubisoft proklamere sin nye forkjærlighet for gratisspill, med blant annet gratisversjoner av populære serier som Might & Magic, The Settlers og Silent Hunter.

Ghost Recon var derimot en av Ubisofts aller første franchiser som satset på Free-To-Play-modellen, og med Ghost Recon Online ønsker utviklerne i Ubisoft Singapore å tilby en helstøpt skytespill-opplevelse spesialutviklet for PC. Spillet har vært i åpen beta siden begynnelsen av august, og allerede nå har utviklerne annonsert den første utvidelsespakken til spillet.

Pakken vil sette fokus på det arktiske; vinter og snø, med blant annet et helt nytt kart satt i et nedlagt atom-kompleks i det nordlige Russland, inkludert seks snø-kamuflerte våpenvarianter, tre hodepryd-gjenstander og to arktiske kroppsrustninger. I tillegg vil utvidelsen fikse godt over tre hundre ulike feil og mangler i spillet.

Det nye kartet som går under det fengende navnet Tom sk-9.

Nyhetene, så vel som endringene, kommer som et resultat av tilbakemeldinger fra spillerne, som blant annet ønsket seg et symmetrisk kart, noe de altså får når "The Arctic Pack" lanseres den 12. september.

Ghost Recon Online er for øyeblikket i åpen beta for PC – spillet kan lastes ned for en slikk og ingenting på spillets nettside.

Siste fra forsiden