God jul fra oss i Gamer.no

Tusen takk for nok et strålende år.

Mens NRK sender sin årlige dose med juleprogrammer nå på formiddagen, benytter vi i Gamer.no-redaksjonen anledningen til å ønske dere alle en riktig god jul. Vi håper dere nyter dagen i godt selskap, med fortreffelig mat og drikke, og at det ligger en haug med spillgaver under juletreet.

Robust år

For oss har dette vært et begivenhetsrikt år med mange interessante krumspring. Et av årets desidert største høydepunkt var da vi for tredje år på rad ble kåret til Årets Norske Spillmedie i den årlige norske prisutdelingen Gullstikka. Utmerkelsen blir desto gjevere av at det er nettopp dere lesere som har stemt oss til topps. Ingenting gleder oss mer enn at dere setter pris på det vi gjør her på Gamer.no, og vi satser på å kunne glede dere videre i overskuelig fremtid.

Året har brakt med seg en rekke nyvinninger, slik som spillrommene på Gamer's Paradise, og podkasten Retro Crew i sammarbeid med gjengen i Rad Crew. Tidligere i dag slapp vi vårt 16. innslag i nettradioshowet, og passende nok handler episoden om julespill. Vi jobber også stadig med å videreutvikle vårt eksisterende innhold, og har samtidig flere store planer for nye og spennende konsepter med Gamer.no i 2013. Følg med!

Stort oppmøte i Oslo City under årets Gamer's Paradise-finaler. (Foto: Audun Rodem / Gamer.no)

I 2012 har vi i samarbeid med Coca Cola Zero videreutviklet fjorårets turneringskonsept, Gamer's Paradise, og har holdt turneringer i alt fra slåssespill til fotballspill året rundt – både på Internett og fjes til fjes. Det hele toppet seg i oktober da vi hadde finalekamper i fire spillturneringer på en og samme dag i Oslo City. Vi har allerede ambisjoner om å utvikle nettstedet til å bli en enda større arena for e-sport neste år, så det er bare å glede seg.

Romjulsplaner

Nå som julefreden senker seg over vårt vidstrakte land begynner vi å roe tastatur-klimpringen litt. Det betyr dog ikke at siden blir stående brakk til nyttår. Allerede i morgen serverer Marius for eksempel et fyldig intervju om kommende Army of Two: The Devils Cartel, og mot nyttår ser Jens Erik tilbake på et av de tidligste eventyrene til Nintendos grønnkledde helt.

På torsdag kårer den samlede redaksjonen årets spill, mens skribentene får friere tøyler til å fortelle om sine fem personlige favoritter den følgende dagen.

I år ønsker vi også å la dere lesere stemme frem hvilke spill dere synes fortjener å utmerkes. Lørdag åpner stemmebåsene, og vi gleder oss til å se hvilke spill som havner på toppen av listene når vi publiserer en omfattende sak om resultatet på nyåret.

Da gjenstår det bare å nok en gang ønske dere en fortreffelig jul og et godt nytt år på vegne av en samlet Gamer.no-redaksjon. Vi løfter våre varme gløggkopper i honnør til dere lesere, og gleder oss til å gå inn i 2013 sammen.

Siste fra forsiden