God of War: Ascension til kalenderen

Datoen er satt for Kratos' tilbakekomst.

Etter en hel busslast med spekulasjoner, ble det tidligere i vår kjent at krigsguden Kratos vender tilbake – i form av God of War: Ascension.

Det er fremdeles sparsomt med detaljer fra selve spillet, men i lanseringstraileren ble det hintet til at Ascension vil fortelle en forhistorie til de seks eksisterende spillene i God of War-serien.

Vårlig lansering

Under nattens Sony-presentasjon i Los Angeles, hvor den store E3-messa ganske snart sparkes igang, holdt utvikleren Santa Monica Studios detaljene fremdeles tett mot brystet – men en ting var de lystne på å avsløre: lanseringsdatoen.

12. mars 2013 er dagen som er merket med Kratos' tilbakekomst.

Dermed kan det se ut til at de hardnakkede spekulasjonene om at et nytt God of War-spill skulle komme allerede til høsten, har fått et skudd for baugen.

Det ser altså ut til at Sony ikke ønsker å vise frem konkrete smuler fra selve spillet ennå, utover å bekrefte en slippdato.

Rett over sommerferien får de likevel en ny sjanse, når årets neste store spillbegivenhet, Gamescom-messa i Tyskland, tiltrekker seg alt som kan krype og gå av både spillere og spilljournalister.

Se nyeste trailer for God of War: Ascension nedenfor.

Les også: Kratos er tilbake på PS3 Les også: Anmeldelsen av God of War III

Siste fra forsiden