God of War IV kan komme neste høst

Kratos ser ikke ut til å gå tom for guder å lemleste.

Det hender rett som det er at spillbutikker verden over oppgir datoer for spill som ikke har en slippdato, eller i verste fall ikke er annonsert engang. Noen ganger stemmer de, ofte gjør de ikke det.

Den New Zealandske spillbutikken Mighty Ape ser derimot ut til å ha et temmelig sikkert stalltips for slippdatoen på God of War IV, som aldeles ikke har blitt bekreftet av Sony eller utvikler Santa Monica Studios. De oppgir spillets slippdato til 28. september 2012, to og et halvt år etter den fantastiske forgjengeren. Det så vi hos Eurogamer.

Mulig flerspillerdel

Dette sammenfaller med tidligere rykter om at spillet utgis neste september, som visstnok kom fra en kilde svært tett på utviklingsteamet.

Spillets innhold er selvsagt ikke kjent på dette punktet, men det kan jo spekuleres i om det får en flerspillerdel etter at spillstudioet bak serien ansatte en nettverksprogrammerer i vår. Det hadde i så fall vært en første gang for serien.

I God of War-spillene styrer du Kratos, en makthungrig spartansk soldat som ender opp med å tjene krigsguden Ares for å redde livet sitt. Sånt blir det baluba av, og etter å ha drept kona og barna sine ved uhell ender actionhelten opp med å dra på drapstokt for å slå ihjel stort sett alle gudene han finner.

Serien er eksklusiv for Sony-konsoller.

Siste fra forsiden