Gran Turismo - film

Gran Turismo-filmen har fått sin første trailer

Forteller historien om bilspillentusiasten som ble racing-proff.

Sony slapp denne uken den første traileren for sin kommende Gran Turismo-film. Samtidig bekreftet selskapet lanseringsplaner, med kinopremiere satt til 11. august i år.

Filmen er basert på den sanne historien om Jann Mardenborough, en britisk unggutt som gikk fra å spille Gran Turismo til å bli profesjonell racingfører. Traileren – som du kan se øverst i artikkelen – gir en smakebit på ferden fra sim-rigg til asfalt, med mer enn nok av Hollywood-action og -drama.

Archie Madekwe i hovedrollen, med David Harbour og Orlando Bloom med på laget.
Sony Pictures Entertainment

I rollene finner vi Archie Madekwe som protagonist Mardenborough. Han får selskap av Orlando Bloom som en ivrig pådriver av amatørturneringen GT Academy og David Harbour i rollen som motvillig læremester.

Det er Neill Blomkamp som har stått for regien. Sørafrikaneren er best kjent for dystopiske filmer som District 9 og Elysium, men forteller at han er spent på å fortelle en mer oppløftende historie.

– Vanligvis er det noen som eksploderer eller en slags genetisk mutert skapning som går amok i filmene mine. Aldri på en billion år hadde jeg trodd at jeg ville lage en racing-/sportsfilm. Det er fortsatt overraskende å si det nå, sa Blomkamp i et intervju med den offisielle PlayStation-bloggen.

Videre avslørte Blomkamp at Gran Turismo-fans kan forvente å se mange kjente biler og baner. Regissøren har også lånt velkjente kameravinkler fra spillserien, både inne i bilene og den såkalte «chase»-vinkelen hvor kameraet svever bak bilen.

LES OGSÅ: Amazon lager TV-serie basert på God of War »

Siste fra forsiden