GT5 kommer 24. november

Bilspillet har fått sin siste utsettelse, nå nytter det ikke å snu i døra.

Det har blitt utsatt, utsatt og utsatt igjen. Nei, det er ikke Duke Nukem Forever vi snakker om – men derimot Gran Turismo 5. Bilsimulatoren skulle opprinnelig slippes omtrent samtdig som Playstation 3, men som de fleste som forstår konseptet om tid og dato vet ble det aldri en realitet.

Mange utsettelser senere lovet Sony høyt og hellig under årets Gamescom at spillet skulle komme tidlig denne måneden, men akk. Dager før Gamescom-datoen måtte Sony nok en gang utsette spillet. Heldigvis var det ikke all verden til utsettelse, ettersom Sony lovet at spillet fortsatt skulle slippes innen den kommende juleferien. Og det virket for en gangs skyld som Sony skulle klare å holde sitt løfte, da det nylig ble avslørt av GT5 var blitt sendt til trykkeriet.

Men gladnyheten til tross, flere analytikere (og skeptikere) trodde spillet ikke ville bli sett på denne siden av 2010-tallet, blant annet fordi Sony ikke ville få nok tid til markedsføring. Men Sony mener antageligvis GT-navnet selger seg selv, datoen 24. november ble nemlig nylig hugget i stein.

Datoen gjelder riktignok Amerika, men all logikk tilsier at også vi europeere vil få la siklet renne over virtuelle panser innen november er passert.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden