Håndtegnet eventyr med engel i hovedrollen

I Heaven's Hope spiller du en engel som har krasjlandet på jorden.

Heaven's Hope er et pek-og-klikk-eventyr satt til håndtegnede, todimensjonale miljøer. Spillet kommer til Windows-baserte PC-er og Mac OS X, og er under utvikling hos det tyske studioet Mosaic Mask.

En engel på ville veier

Spillet følger engelen Talorel, som studerer stunt-flygning i Himmelen. En dag krasjer han imidlertid med et uidentifisert, flygende objekt og faller ned på jorden. Han lander i nærheten av den vesle landsbyen Heaven's Hope, og det er et problem. Hvis erkeenglene finner ut at han har krysset barrieren mellom Himmelen og Jorden vil han nemlig bli sparket ut for alltid.

Nå må han forsøke å komme seg tilbake før noen merker fraværet hans. Heldigvis får han hjelp av bestevennene sine, men ting kompliseres raskt av at han også havner i klammeri med den spanske inkvisisjonen. Heaven's Hope viser seg generelt som et veldig underlig sted, der utfordringene står i kø for stakkars Talorel.

Selv om utviklerne har mottatt støtte for prosjektet sitt er de åpne om at de trenger ytterligere midler for å fullføre spillet. Hvorvidt de vil forsøke å bli finansiert av spillpublikum via Kickstarter eller søke alternative kilder er imidlertid ikke bestemt. Om alt går etter planen skal spillet lanseres både på tysk og engelsk i løpet av fjerde kvartal 2014.

Les også: Anmeldelse av The Night of the Rabbit
Les også: Anmeldelse av The Dark Eye: Chains of Satinav

Som vanlig, en trailer.

Siste fra forsiden