Har du lyst på mer Raiden?

Kojima ser til fansen for det neste Metal Gear.

Hideo Kojima, mannen bak de avsindige Metal Gear-spillene, ber nå tilhengerne om tilbakemelding på seriens siste eskapade, Metal Gear Rising: Revengeance. I en spørreundersøkelse basert på det action-orienterte spillet kan man ved siden av å dele sine meninger om blant annet spillets markedsføring også fortelle hvor lysten man er på en potensiell oppfølger.

Undersøkelsen, som angivelig ikke tar mer enn tjue minutter å fullføre, fortsetter så ved å spørre om hva man hadde forventet seg fra et nytt innskudd i serien. Her kan man velge å krysse av på en liste hvor «mer sniking», «menneskelig drama», «flere ting å kutte opp», «romantikk» og «flerspiller» alle er legitime valg.

Mye kan i hvert fall tyde på at Kojima selv har lyst til å lage en oppfølger til action-spillet. Allerede før spillets lansering avslørte nemlig utviklerstudioet Konami ambisjoner om å sparke i gang en helt ny serie med spin-off-spill. I et intervju med Eurogamer hadde spillets produsent, Yuji Korekado, følgende å si:

– Hvis fans av serien liker Metal Gear Rising og spør om mer så hadde det vært fenomenalt.

Er du fysen på mer hakking og kutting?

Mindre sniking, mer action

Metal Gear-serien har lenge vært kjent for sine snike-elementer, men sammen med Platinum Games lanserte Konami et langt mer action-preget spill tidligere i år. I rollen som Raiden, bedre kjent som Jack the Ripper, hakket og kuttet man seg vei gjennom Metal Gearl Rising: Revengeance, et spill som falt i smak hos vår anmelder:

– Det er ei sann fryd å spele, og Metal Gear Rising: Revengeance er alt vi kunne håpa på å få når actionmeistrane i Platinum Games boltrar seg i Metal Gear-universet. Spelet har borra seg fast i tankane mine og eg kvir meg til å måtte spele noko anna.

Metal Gear Rising: Revengeance lanseres forøvrig på PC nå i høst.

Les også: Anmeldelsen av Metal Gear Rising: Revengeance Les også: Åpen verden i neste Metal Gear Solid

Siste fra forsiden