Heavy Rain-skaper viser frem Beyond: Two Souls

David Cage fortsetter å flytte grenser.

Noe av forventningene knyttet til nattens Sony-presentasjon i anledning E3-messa, var hva Heavy Rain-skaper David Cage kunne finne på å vise frem. For en drøy uke siden ble det nemig hevdet at Cage ville vise frem sitt neste prosjekt nettopp på Sonys E3-presentasjon.

Under vårens GDC-messe i San Francisco, viste den frittalende spillskaperen frem en tech-demo som virket svært så imponerende.

I videoen, som skal ha vært hentet rett ut av PlayStation 3-konsollen, møtte vi roboten Kara, som gradvis blir svært så levende etter hvert som hun blir satt sammen på et samlebånd.

Det viste seg at det var hold i forhåndsspekulasjonene, Quantic Dreams nye spill ble annonsert under nattens pressevisning.

Superkrefter

Spillet, som har fått navnet Beyond: Two Souls, følger hovedpersonen Jody Holmes gjennom 15 år. Jody har helt spesielle krefter og ikke minst, kontakt med de døde.

Skjermdump fra videoen.

Det er skuespiller Ellen Page, kjent fra blant annet filmene Inception og Juno, som ikler seg rollen som Jody Holmes, og ifølge Cage selv er han overbevist om at alle spillerne kommer til å «øyeblikkelig forelske seg i henne.»

I videodemonstrasjonen av spillet (krever YouTube- eller Gmail-innlogging), ser vi hvordan Jody blir avhørt av en sheriff, hvis kontor blir stormet av en helt bataljon SWAT-politimenn. Politiet er ute etter Jody, og det blir en hesblesende jakt med både actionfylte hopp og heftige eksplosjoner.

Spillet blir stemplet som et «interaktivt drama», noe som antagelig betyr at vi kan vente oss noe i nærheten av spillmekanikken fra Heavy Rain. Spillet skal i likhet med Heavy Rain også ha støtte for PlayStation Move.

Planen er å lansere Beyond: Two Souls i løpet av det såkalte fjerde kvartalet av dette finansåret, noe som betyr et lanseringsvindu fra januar til mars neste år.

Les også: Anmeldelsen av Heavy Rain Les også: – Neste generasjons konsoller er uinteressante

Klarer ikke laste video
Les også
Anmeldelse: Beyond: Two Souls

Siste fra forsiden