Heit krig på tvers av plattformer

Actionspillet Dungeon Defenders har fått slippdato.

I fjor sommer kunne vi fortelle at Florida-baserte Trendy Entertainment jobbet med Dungeon Defenders. Dette er en blanding av actionrollespill og «tower defense», hvor man nedkjemper stadig mer intense bølger av fiender. Spillet har blant annet en omfattende samarbeidsdel, hvor man kan holde fortet med opptil tre andre personer.

Siden den gang har det ikke vært så mye nytt om spillet, inntil Eurogamer i dag kunne melde at det har fått utgivelsesdato. Xbox Live Arcade- og PC-versjonene av spillet slippes den 19. oktober. PlayStation Network-versjonen står fortsatt på vent.

Huleforsvar.

Dungeon Defenders er spesielt i at det tillater spilling på tvers av plattformer. PC- og PlayStation 3-spillere skal kunne samarbeide, en mulighet man sjelden ser i spill til denne generasjonen konsoller. Etter hvert vil man også kunne koble seg opp mot de to smarttelefon-variantene.

– Det er en stund siden vi annonserte spillet i tidlig 2010, og vi er ordentlig glade over å endelig kunne tilby ventende fans det de har ventet på. Vi vil takke dem alle sammen for støtten, og ser frem til å spille Dungeon Defenders med alle sammen til utgivelsen, sier Trendy Entertainment i en uttalelse.

Dungeon Defenders utgis altså til Xbox Live Arcade og PC den 19. oktober.

Trailer.

Siste fra forsiden