Helsprøe Zeno Clash 2 har fått slippdato

Helsprøe Zeno Clash 2 har fått slippdato

Snart kan man fortape seg i et av tidenes merkeligste spillunivers igjen.

Atlus har annonsert at Zeno Clash 2 slippes på Steam den 30. april. Dette melder Rock Paper Shotgun. En konsollutgave til Xbox 360 og PlayStation 3 er også på agendaen, men det er ikke kjent når den blir mulig å laste ned fra verdensveven.

Zeno Clash 2 plukker opp tråden der forgjengeren slapp i 2009. Vår helt, Ghat, har nettopp felt opphavsvesenet og klanlederen FatherMother – en skremmende fugleskapning med en mørk hemmelighet. Ting er dog ikke slik Ghat skulle ønske, og med FatherMothers hemmelighet avslørt er ting på styr.

Nå har vesenet blitt kastet i fengsel, og den tilhørende klanen har gått fra hverandre. Sammen med klansøster Rimat legger Ghat ut på en ny ferd, denne gang for å stå mot skapningen Golem som har fått en stor innflytelse på verdenen.

Særegne Zeno Clash

Zeno Clash 2.
Zeno Clash 2.

Da Zeno Clash ble sluppet i 2009 bergtok de mange med sin særegne stil og sin tilnærming til håndgemengskamper i førstepersonsperspektiv. Surrealismeeventyret tok nemlig et steg vekk fra sine sjangerbrødre, og fokuserer mer på slag og spark i mindre situasjoner enn pistolskyting.

I oppfølgeren loves det at spilleren skal få utforske mer av verdenen, i motsetning til forgjengeren som var mer lineær. Sideoppdrag og gjenstandssanking står på planen, samt en forbedret utgave av håndgemengskampene.

Chilenske ACE Team står bak både forgjengeren og den kommende oppfølgeren. I mellomtiden har de gitt ut rulle- og tårnforsvarspillet Rock of Ages – nok en besynderlig visjon, der man ruller en kampestein gjennom historiske omgivelser meg myten om Sisyphus som utgangspunkt.

Les mer om Zeno Clash II
Les anmeldelsen av Zeno Clash

Zeno Clash 2-trailer.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen