Helt nytt action-eventyr fra Capcom

Minner blir våpen i fremtidens Paris.

Velkommer til Neo-Paris, år 2084. Minnene dine er ikke lenger private, og folk kan kjøpe og selge, stjele eller slette minner. De blir brukt som valuta, og selskapet som står bak og drar nytte av teknologien heter Memoreyes.

I dette universet foregår Remember Me, et nytt spill annonsert av Capcom i dag. Nilin er spillets heltinne. Hun er en tidligere minnejeger, med evnen til å stjele eller til og med endre andre menneskers minner. Memoreyes er redd for både det hun vet og egenskapene hennes, og bestemmer seg for å fange og slette minnet hennes. Hun unnslipper etter hvert fangenskapet, og starter jakten på minnene sine.

Fra et av oppdragene

Capcom og utvikler Dontnod forteller at spillet skal ha en god blanding av kamper og utforsking, der du kjemper deg gjennom ulike miljøer i framtidens Paris. I tillegg til å manipulere og fjerne folks minner, har Nilin gode ferdigheter til sparke bra fra seg.

Av det som er vist av spillet så langt kan vi trekke sammenligninger til titler som Uncharted og Deus Ex, med intense skriptede actionsekvenser og åpen utforsking der du selv bestemmer veien til målet.

Under pressekonferansen viste Capcom fram en syv minutter lang video fra spillet, der vi ser noe av det hovedpersonen er i stand til, og hvordan hun bruker menneskers minner til å oppnå det hun ønsker.

Remember Me er forventet lansert i mai 2013, og slippes til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Les også: Virgil inntar DmC Devil May Cry
Les også: Annonseres Half-Life 3 denne uken?

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden