Rocket League - Blueprints

Her er Rocket Leagues alternativ til «loot bokser»

Psyonix gir spillere større valgfrihet rundt kosmetikken de vil kjøpe.

Psyonix

I august kunngjorde Psyonix at «loot»-boksene i Rocket League vil forsvinne før utgangen av 2019. Hvilke nye planer utvikleren hadde for å tjene penger på kosmetikk kom imidlertid ikke frem, men nå er fasiten klar.

Rocket League endrer på måten man kan kjøpe kosmetiske gjenstander.
Psyonix

Via sine nettsider forteller Psyonix at kistene med tilfeldig innhold vil erstattes, en gang i desember, av det utvikleren kaller «Blueprints». Kort forklart er disse tegninger som gir deg muligheten til å bygge en bestemt kosmetisk gjenstand, dersom du er villig til å betale for det.

Etter hver kamp har spillere sjansen til å belønnes med et tilfeldig Blueprint. Liker du det du ser kan du bruke Credits, Rocket Leagues nye premiumvaluta, for å bygge gjenstanden. Om bilen, malingen eller hva det er du har fått ikke frister, står du fritt til å la den være og i stedet vente på noe bedre.

Som Psyonix forklarer vil Credits erstatte nøklene spillet har operert med frem til nå. Første gang spillere logger på etter desemberoppdateringen, vil alle nøklene de har konverteres til den nye valutaen. Credits brukes som nevnt til å bygge Blueprints eller kjøpe gjenstander fra en ny butikk inne i spillet, som roterer inn ny kosmetikk med jevne mellomrom.

Før vi kommer til desember slenger utvikleren riktignok én siste kiste på bordet. Vindicator Crate, som den heter, kommer til spillet 3. oktober, og byr blant annet på en ny bil samt diverse annet knask.

Les også: CSGO får en rar røntgenskanner for «loot bokser» i Frankrike »

Siste fra forsiden