Rocket League – «loot»-bokser

Nå skal Rocket League kvitte seg helt med «loot»-bokser

Psyonix

Debatten rundt «loot»-bokser og deres eksistens i dagens moderne spillbransje er ingen nyhet – stadig oftere ser vi spill som lar deg låse opp tilfeldige belønninger, deriblant kostymer og andre visuelle godsaker, enten ved å nå nye nivåer innad i spillet eller ved å punge ut med virkelige penger.

At et av de mest populære flerspillerspillene på markedet nå går motsatt vei, og regelrett fjerner alle spor av disse tilfeldige «loot»-boksene, er derfor intet mindre enn oppsiktsvekkende. Det aktuelle spillet er ingen ringere enn det høyoktane bil-/fotballspillet Rocket League, og nyheten kommer direkte fra utviklerne i Psyonix.

De bedyrer at alle spor av spillets bokser, også kjent som «Crates», vil være borte innen året er omme.

Er du blant de som mener «loot»-bokser er til å gå på veggen av?
Jens Erik Vaaler/Gamer.no

Se hva du betaler for

Den nøyaktige datoen for endringen vil de foreløpig ikke ut med, men i en uttalelse på spillets nettside forteller Psyonix følgende:

– [...] vi vil erstatte [kassene] med et system som vil vise nøyaktig hvilke gjenstander du får før du betaler. Dette er tilsvarende endringene som ble implementert av Fortnite Save the World-gjengen tidligere i år.

Bokser og nøkler man sitter på fra før av vil forvandles til en annen form for valuta, mens alle andre former for betalt innhold (inkludert DLC-biler og Rocket Pass Premium) fortsatt vil fungere som før.

Har du fulgt med i «loot»-boksdebatten?
Slik bokser er allerede forbudt i enkelte land »
Mens andre land fortsatt jobber med saken »

Siste fra forsiden