Her er vinneren av The Bureau: XCOM-pakken

Sjekk om du ble den heldige.

Hver lørdag arrangerer nettstedene i Tek.no-nettverket en konkurranse for leserne, og denne helgen var det Gamer.no sin tur. I den anledning hadde vi fått tak i actionspillet The Bureau: XCOM Declassified til valgfri plattform og masse effekter.

Spill, t-skjorte, hatt og mye mer

Sammen med spillet kunne leserne være med i trekningen om blant annet en stilig Fedora-hatt, notatblokk, penn, nøkkelring, seddelholder, slipsnål, t-skjorte og en lighter. I tillegg legger vi med «hemmelighetsstemplede» dokumenter og noen små filmruller.

Det eneste du måtte gjøre for å melde deg på var å svare korrekt på følgende to spørsmål:

1) Hva heter hovedpersonen i The Bureau: XCOM? Riktig svar: William Carter

2) I hvilket år foregår hendelsene i spillet? Riktig svar: 1962.

Blant over 1300 påmeldte har vi trukket ut én vinner: Nikolay Johannessen. Gratulerer!

The Bureau: XCOM Declassified er et rent actionspill laget på sine egne premisser, men i sentrum står den klassiske historien om menneskehetens kamp mot en ukjent fiende. Du spiller en FBI-agent som må identifisere og eliminere en voksende trussel.

Spillet kan deles inn i to ulike modi: Den ene er hovedpersonens kampfokuserte oppdrag, mens den andre foregår mellom oppdragene i XCOM-teamets hemmelige undergrunnsbase.

Blanding av Mass Effect og Bioshock

Vår anmelder var begeistret i sin vurdering forrige måned, og konkluderte med å gi spillet 8 av 10 med følgende begrunnelse:

– The Bureau er en merkverdig blanding av Mass Effect og Bioshock, med et lite snev av Independence Day. De taktiske kampelementene fungerer faktisk bedre her enn de gjorde for kommandør Shepard, og jeg opplevde at kampene var både utfordrende og underholdende.

Les også
Anmeldelse:

Historien var også en viktig årsak til den gode mottagelsen:

– Det var historien i spillet som tok meg litt på senga. Den la på mange måter opp til noe veldig klisjéfylt og uoriginalt i begynnelsen, men endte i stedet opp med å bli skikkelig interessant, skriver han.

Les også: Vår anmeldelse av The Bureau: XCOM Declassified
Les også: Anmeldelse av det turbaserte strategispillet XCOM: Enemy Unknown

Siste fra forsiden