Hitman-veteraner lager unikt krigsspill

Du kan allerede melde interesse for testutgaven av Heroes & Generals.

Danske IO Interactive, som står bak blant annet Hitman- og Freedom Fighters-seriene, har holdt på siden 1998. De het først Reto-Moto, og var et generelt underholdningsselskap. Da Eidos kjøpte IO i 2004, valgte flere av grunnleggerne av selskapet å starte Reto-Moto på nytt. Nå har de annonsert sitt første spill.

Heroes & Generals er et krigsspill satt til andre verdenskrig, men der stopper også likhetene med andre populære spill satt til denne settingen. Ifølge Eurogamer er dette en nettleserbasert flerspillerropplevelse med elementer fra både strategi- og skytespill.

Ny teknologi

Man velger mellom en soldat og en strategisk offiser. Førstnevnte tar del i en omfattende skytespillopplevelse i førsteperson, med både infanteri- og kjøretøysbasert kamp. Offiseren styrer det hele via et digert kart, og delegerer tropper på et grovere plan. Noen eksempler på dette vises i traileren i bunnen av artikkelen.

Spillerne loves lekker grafikk og velprodusert lyd via nettleseren, noe som er gjort mulig med en splitter ny motor utviklet av Reto-Moto selv.

Du kan allerede melde interesse for å delta i spillets kommende alfaversjon på den offisielle hjemmesiden.

Trailer.

Siste fra forsiden