Hjernetrim i Fish Fillets 2

Altar Games har nå gitt ut Fish Fillets 2, et hjernetrimspill med over hundre brett.

Det originale Fish Fillets var et vanskelig men morsomt hjernetrimspill som etter hvert ble lagt ut gratis på nettet. Nå har Altar Games (som også står for UFO-spillene) lansert etterfølgeren, gjennom nettportalen Sprocket Games.

Fish Fillets 2 er et hjernetrimspill der du må lede ulike fisker og andre sjødyr gjennom en serie stadig mer kompliserte spillområder. Fiskene dine har alle ulike egenskaper, og må samarbeide for å komme i mål. Spillet inneholder over 100 kompliserte brett, åtte unike sjødyr og en morsom historie som fortelles gjennom animerte sekvenser.

Altar Games forteller at spillerne kan laste opp løsningene sine til en sentral server, for å sammenligne dem med andres løsninger. Fish Fillets 2 skal passe for hele familien, men om vanskelighetsgraden til forgjengeren er noe å gå etter, er det sannsynligvis en fordel med Mensa-medlemskap om du har tenkt å fullføre spillet.

Mer informasjon om Fish Fillets 2 finner du på spillets nettsted. Hvis du besøker Sprocket Games (hvor du også kan kjøpe den engelske utgaven av Armed Assault, om du sliter med å finne den i butikkene) kan du laste ned en gratis prøveversjon av spillet.

Siste fra forsiden