Hobbiter og mer LEGO Batman underveis

Warner Bros avslører 2012-planer.

Med drøye to og en halv måned igjen av 2011, er det på tide å se fremover mot 2012. I et intervju med LA Times har Warner Bros Interactive nå lettet litt på sløret og fortalt hva vi kan forvente oss fra selskapet neste år.

De som er glad i fargerike plastikklosser har en godbit i vente. LEGO Batman 2, oppfølgeren til LEGO Batman fra 2008, er planlagt utgitt i løpet av neste år.

Hvem er redd for klovner?

I tillegg gjester en klosseversjon av trollmannen med arr og briller en spillkonsoll nær deg. LEGO Harry Potter 2 lanseres i november.

En av storsatsningene til Warner Bros Interactive neste år er et spill basert på den kommende filmatiseringen av J.R.R. Tolkiens bok, Hobbiten. Filmatiseringen er det Peter Jackson som står bak, men hvem som tar seg av spillutviklingen er ennå ikke kjent.

Et spill med en av DC Comics superhelter i rollene skal etter sigende også være planlagt, men hvilken helt det er snakk om ville Warner ikke si noe om.

Blir ventetiden for lang for deg? Om få timer kan du spille Batman: Arkham City, og spør du vår anmelder Lasse bør du gjøre nettopp det. Han belønnet nemlig spillet nylig med en knallsolid 10 av 10 i sin anmeldelse.

Illustrasjonsbildene i artikkelen er hentet fra det første Lego Batman-spillet

Siste fra forsiden