Hvor blir det av bokstøtta mi?

Littlebigplanets europeiske samleutgave mangler noe ...

Media Molecules pusleplattformspill Littlebigplanet er underveis til Playstation 3, og det er også en samleutgave av spillet. Både den nordamerikanske og den europeiske samleutgaven skal ha det samme digitale ekstramaterialet, som inkluderer flere ulike kostymer til Sackboy og fem PSN-avatarer.

Den nordamerikanske samleutgaven.

Det ser ellers ut til at den europeiske samleutgaven ikke blir like fyldig som den nordamerikanske, som kan skilte med bokstøtte og sackboy-dukke i tillegg til digital pynt. Vår utgave må nøye seg med Steelbook-cover i metall med gjennomsiktig omslag som trøstepremie.

Hvis du er fryktelig lei deg for å gå glipp av dukken og bokstøtten går det stadig an å forhåndsbestille den nordamerikanske utgaven fra steder som Amazon. Det vil koste omkring 770 kroner å bestille pakken til Norge, og i tillegg må man stri med tollgrensa på 200 kroner som sannsynligvis fører til ekstra gebyrer. Muligheten er der i alle fall for spesielt interesserte.

Littlebigplanet 2 skulle egentlig lanseres i november, men ble utsatt til januar 2011. Den nordamerikanske samleutgaven har fått datoen 18. januar, og kan forhåndsbestilles allerede. Uansett hvilken utgave du venter på kan du lese vår sniktitt her, eller kikke på en av de nyeste trailerne:

(Kilde: Kotaku)

Siste fra forsiden