I Lichdom spiller du mektig magiker

Dette rollespillet er fokuserer på magisk kamp.

Lichdom er et rollespill satt til en brutal verden der befolkningen plages av grusomme tyranner og hvor miljøene korrumperes av mørk magi. En mystisk person ved navn Roth har brukt århundrer på å kurere verden, og nå har han pekt ut deg som sin fremste kriger. Det gir deg tilgang på svært kraftig magi, så da er det bare å gå i gang med monsterslakten.

Førstepersons magi

Du ser handlingen fra førstepersons synsvinkel, og bruker primært magiske angrep til å bekjempe fiendene. Vi loves intens og dynamisk action hvor du slipper å slipper å sikte inn dine magiske angrep selv. I stedet forsøker spillet å tolke hva som er intensjonene dine. Dette skal ifølge utviklerne gjøre at du får en større følelse av å kaste magiske formularer i stedet for å sikte med et våpen.

Det blir også mulig å designe egne formularer basert på komponenter du finner underveis, og velge hvordan de skal oppføre seg og hva som skal skje når de kombineres med andre formularer. Siden du er en supermektig magiker slipper du å tenke på et begrenset magisk reservoar eller ventetid mellom hver gang du kan kaste de individuelle formularene dine.

Spillet benytter seg av CryEngine-motoren, og utviklerne skal ha fått hjelp av både AMD og Crytek underveis. De har akkurat lansert den første traileren fra spillet, så du kan selv se hvordan det tar seg ut. Traileren finner du under artikkelen. Lanseringen er planlagt til sommeren neste år, og spillet er kun under utvikling for PC. Du kan følge utviklingen på bloggen til spillskaperne.

Les også: Anmeldelse av Magicka
Les også: Wizardry-spill lansert på GOG

Slik blir spillet.

Siste fra forsiden