I Sir, You Are Being Hunted jages du av erkebritiske roboter

Åpen verden-spillet får straks alfa-lansering.

Sir, You Are Being Hunted er et åpen verden-spill inspirert av STALKER-serien, der du slippes løs i en uhyggelig, dataskapt dimensjon basert på engelske landsbygden. Her har du imidlertid ingen tid til å nyte omgivelsene og en kopp te, for du blir nemlig jaktet på av en gjeng adelige roboter. Litt som revejakt, altså, bare at du er reven og jegerne er laget av metall.

For å vinne spillet må du først og fremst sørge for at robotene ikke får has på deg, ved å gjemme deg i busker og gress samtidig som du prøver å samle ressurser i forlatte landsbyer. Om snikingen feiler kan du forsøke å slå tilbake ved hjelp av ulike våpen. Men det endelige målet er å bygge opp igjen maskineriet som tok deg til denne dimensjonen, slik at du kan rømme.

Spillet hadde en vellykket folkefinansieringskampanje på Kickstarter i fjor, og har nå begynner lanseringen å nærme seg. Alle som forhåndsbestiller spillet vil få tilgang på en alfa-utgave den 19. august. Utviklerne benytter seg av Humble Store-systemet, og de som kjøper spillet får både DRM-fri versjon og en kode som kan aktiveres på Steam.

Versjoner for Windows og Mac OS X blir tilgjengelig umiddelbart, mens en versjon for Linux følger senere.

Les også: Anmeldelse av STALKER: Call of Pripyat
Les også: Zombiespillet DayZ har blitt et fenomen

Oppdatering fra utviklerne.

Siste fra forsiden