Haunted Chocolatier

I Stardew Valley-skaperens neste spill skal du lage sjokolade i et spøkelseshus

Se traileren for Haunted Chocolatier.

Tidligere i høst fortalte Stardew Valley-skaper Eric «ConcernedApe» Barone at han hadde begynt å fokusere på sitt neste spill. Torsdag kunne han omsider avsløre de første detaljene om prosjektet, som går under navnet Haunted Chocolatier.

Willly Wonka-simulator.
ConcernedApe

Som Barone skriver på spillets nettsider er det et enspillerspill, men utover det har han ikke bestemt seg helt for hvordan det skal fungere. I korte trekk dreier det seg imidlertid om å sanke ingredienser, lage sjokolade og selge den sjokoladen i en butikk drevet av spøkelser.

– I Stardew Valley var fokuset mer jordnært. Man lever av jorda, dyrker mat og knytter bånd til menneskene og naturen rundt deg. Men i mitt neste spill har jeg lyst til å utforske mer fantastiske muligheter – opplevelser som tar deg med utenfor det ordinære. Det er der den magiske og hjemsøkte spøkelsessjokoladen kommer inn i bildet.

I den første traileren for spillet – som du finner øverst i artikkelen – ser vi spillerfiguren besøke flere magiske verdener. Her må man blant annet bekjempe ulike skapninger og høste bær, for å samle ingredienser til sjokoladen.

Mens traileren kan få det til å se ut som at spillet er godt på vei, er Barone nøye med å påpeke at det enda gjenstår mye arbeid. Det blir derfor enda en stund å vente før spillet er ferdig, og noen slippdato er foreløpig ikke satt.

LES OGSÅ: Animal Crossing: New Horizons får et lass med nyheter i november »

Siste fra forsiden