I The Crew 2 kjører du både bil, båt og fly i en åpen verden

Det viltre bilspillet har fått slippdato og ny trailer.

I kraft av å foregå i en stor, åpen og sømløs verden var bilspillet The Crew både ambisiøst og unikt da det kom ut i 2014. På årets E3-messe dro Ubisoft sløret av oppfølgeren, og nå har vi omsider også fått slippdatoen og en ny trailer.

På den offisielle Ubisoft-bloggen opplyser utgiveren at The Crew 2 skal lanseres til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 16. mars neste år. Det er med andre ord fortsatt en liten stund til vi får kloa i spillet. Traileren ser du øverst i artikkelen.

I The Crew 2 kan du til og med farte rundt i fly.
Ubisoft

Kjør på land, vann og i luften

The Crew 2 vil by på det samme grunnkonseptet som forgjengeren, men selvsagt med en del endringer som er ment å gjøre den sømløse åpen verden-kjøringen enda mer interessant og ikke minst variert.

I oppfølgeren er det nemlig ikke bare biler man kan kjøre, og en av nyhetene i så måte er en funksjon som heter «Fast Fav», som sømløst lar spilleren veksle mellom kjøretøy på bakken, i luften og på vannet. Spillet vil følgelig også servere deg konkurranser og utfordringer innen de ulike kategoriene av kjøretøy, hvor du får brynt deg på alt fra luftakrobatikk til powerboat-kappløp og motorcross-rallyløp.

Vår anmelder mente det første spillet hadde sine irritasjonsmomenter som blant annet vekslende grafisk kvalitet og småklønete kollisjonsfysikk, men kjørefølelsen var herlig, og helhetsinntrykket etter en del timers spilling var svært godt. Spillet endte opp med 8 av 10 mulige poeng.

Destiny 2 fikk også nylig en ny trailer »

Siste fra forsiden